Už o necelé tri týždne zavíta po tretíkrát na Slovensko svetoznáme pop-operné zoskupenie Il Divo. Štvorica fešákov z rôznych kútov sveta je pripravená znova ohúriť bratislavskú Slovnaft Arenu, ktorá sa zmení na obrovskú divadelnú scénu. Kvarteto sa predstaví v sprievode špičkového orchestra spolu s muzikálovou divou Leou Salongou.

27. septembra sa môžu fanúšikovia tešiť na návrat fenomenálneho speváckeho kvarteta Il Divo. Tentokrát sa v rámci svojho turné zastavia Bratislave spoločne s hviezdou muzikálového neba. Lea Salonga do ich konceptu zapadá nielen svojím speváckym umením, ale aj výzorom. Rodáčka z Filipín je vôbec prvou ázijskou speváčkou, ktorá získala prestížnu rolu Fantiny z muzikálu Bedári na Broadwayi. Zaspievala si aj vo filmových rozprávkach Aladin či Mulan a bola porotkyňou vo filipínskej verzii súťaže Hlas.

43-ročná speváčka navyše patrí medzi najatraktívnejšie speváčky na scéne a už roky svojou krásou zatieňuje aj mnohé mladšie kolegyne. Z hľadiska vizuálneho estetického zážitku si tak tentokrát prídu na svoje aj páni, ktorí väčšinou chodili na koncerty Il Divo len ako doprovod svojich polovičiek. Aj oni však v minulosti museli uznať, že Il Divo sa stali svetovým fenoménom predovšetkým vďaka spevu a imidž krásavcov je len pomyselnou čerešničkou na torte. V prípade Ley Salongy platí presne to isté.

Il Divo v Bratislave predstavia svoj šiesty štúdiový album A Musical Affair. Ide o kompiláciu slávnych broadwayských songov ako Fantóm opery či West Side Story. Album obsahuje duetá s Barbrou Streisand či Nicole Scherzinger. Partov slávnych speváčok sa ujme práve očarujúca Lea Salonga.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Pozrite si, ako vyzerajú ich spoločné vystúpenia:


Luxusný hotel, limuzíny, eko kozmetika aj slovenská kuchyňa

Štvorica sympatických spevákov, ktorá si už roky podmaňuje ženské srdcia po celom svete, chce byť ubytovaná v luxusnom hoteli, do ktorého ich majú dopraviť luxusné limuzíny. Požadujú čisté, nefajčiarske autá s profesionálnymi anglicky hovoriacimi vodičmi. V autách musí byť mini bar s chladenými nealko nápojmi. Pre spevákov so sprievodom, vrátane obrovského orchestra, budú pripravené luxusné priestranné apartmány a okrem nich požadujú pre svoj tím ďalších 17 izieb. Vo všetkých izbách chcú mať čerstvo vytepované koberce, eko kozmetiku a odpadkové koše na zmiešaný aj triedený odpad. Požadujú aj veľkú miestnosť, kde sa bude konať afterpárty po koncerte, na ktorú si chcú speváci pozvať sto ľudí.


V kúpeľniach musí byť dovedna 100 bielych osušiek, 12 bielych a 12 čiernych uterákov. Okrem telefónov a internetového pripojenia chcú mať speváci vo svojich izbách aspoň štyri elektrické zásuvky, okrem iného aj na fén či kávovar. V apartmánoch nesmie chýbať dvojmetrový jedálenský stôl pokrytý ľanovým obrusom, veľké zrkadlá, mikrovlnky, televízory s DVD prehrávačmi a kvalitné hifi systémy. Pred večerným vystúpením si chcú speváci dopriať relax v podobe masáže. Lea Salonga chce mať vo svojej izbe šesť kvalitných, čerstvo ožehlených, nie však nových osušiek a tri tmavé uteráky rovnakej kvality. Okrem toho speváčka požaduje dve zrkadlá – jedno veľké na celú postavu a malé zrkadlo na líčenie s toaletným stolíkom s dobrým osvetlením.

Zoskupenie Il Divo vo svojom tíme nemá vlastného kuchára. Naopak, speváci radi chutnajú špeciality miestnej kuchyne všade, kam prídu. Po minulé návštevy im slovenský catering mimoriadne chutil, aj preto sa rozhodli tentoraz nedávať špeciálne požiadavky na kuchyňu. Záleží im len na tom, aby im jedlo servíroval anglicky hovoriaci personál a aby v kuchyni bolo čisto. Okrem toho chcú mať k dispozícii 80 kíl ľadu, z toho aspoň 10 kíl má byť pripravených v čase ich príchodu na hotel.

Dlho očakávaný koncert Il Divo a Ley Sarangy s názvom A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live sa uskutoční už v sobotu 27. septembra v Slovnaft aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu) v Bratislave. Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Lucia Šuková z agentúry Vivien.

Súvisiaci interpreti: Il Divo