Trnavská hudobná skupina Hudba z Marsu sa tento rok pri príležitosti svojho 20. výročia po piatich rokoch vrátila na koncertné pódiá a už od januára je na celoslovenskom turné. Koncert na domácej pôde v rámci prebiehajúceho Tradičného trnavského jarmoku v piatok 9. septembra v Mestskom amfiteátri však bude špeciálny.

Členovia kapely na ňom totiž budú hľadať svojich dvojníkov. "Chceme dať vizuálnu podobu našej novej skladbe Partyzánska. Preto vyhlasujeme konkurz na našich dvojníkov-tínedžerov, ktorých by sme vo videoklipe chceli obsadiť. Chalani, ktorí sa na nás podobajú, nech sa nám prihlásia cez sociálnu sieť - bude sranda," uviedol kapelník Michal "Štofo" Štofej.

Na koncerte v amfiteátri vystúpi Hudba z Marsu o 20:30 spolu s dievčatami z folklórneho súboru Trnafčan. "Bude to špeci. Chystáme aj cover skladby od legendárnej trnavskej skupiny Pramene. Na priečnu flautu si s nami zahrá aj niekdajší člen tejto skupiny Bohuš Szegény, otec nášho bubeníka. Chceme týmto vystúpením vzdať hold zosnulému frontmanovi Prameňov Mariánovi Makarovi Mrvovi," pozýva Štofej. 

Prečítajte si: Policajti nevedia tancovať: Hudba z Marsu predstavila veselý klip s Hafnerom

Zdroj: TASR
Foto: Peter Regec

Súvisiaci interpreti: Hudba z Marsu