Katarína Knechtová len nedávno vydala nový album, nezastaví sa však ani v predvianočnom čase, pretože pripravuje unikátne turné. Pre fanúšikov chystá prekvapenia a sľubuje, že jej hudba bude znieť celkom inak, ako boli doteraz zvyknutí. O jarné koncerty je už teraz veľký záujem, pridala preto koncerty v ďalších dvoch mestách.

"Prekvapenia sa neprezrádzajú, môžem však povedať, že scéna bude unikátna. Už teraz je isté aj to, že nás bude na pódiu viac ako obvykle. Okrem tradičnej zostavy bude v obsadení harfa, kontrabas, banjo, husle, ale hlavným hudobným nástrojom bude opäť spev," pozýva na koncerty Katka Knechtová

Základ repertoáru budú tvoriť skladby z nového albumu Prežijú len milenci, ktorým fanúšikov potešila po dlhých troch rokoch. "Teším sa, že nový album sa ujal. Skladba Bezpečné priepasti je už hitom. Som zvedavá, ako na ňu fanúšikovia zareagujú naživo. Na koncertoch však samozrejme zaznejú aj moje staršie hity," dodáva.


Obľúbená prešovská hudobníčka v týchto dňoch finišuje s výberom hudobníkov. Pomáha jej v tom skladateľ a producent Adam Kuruc. "Väčšinu piesní čaká nový aranžmán a on sa tejto úlohy chytil veľmi citlivo. Zatiaľ sme v štádiu príprav, to znamená, že si ujasňujeme, aké bude konečné obsadenie nástrojov, hudobníkov, aké piesne zahráme. Koncert ako taký bude o hľadaní novej tváre mojej hudby, ktorá má ale zostať autentická. Chceme vyvolať emóciu a podčiarknuť silu jednotlivých piesní v ich podstate," teší sa na turné Katka Knechtová.

Pre veľký záujem pridala Katarína Knechtová dva koncerty a stále rokuje o možnosti vystúpiť aj v ďalších mestách. Zatiaľ je teda istých šesť jarných zastávok - Žilina, Bratislava, Košice, Prešov, Dolný Kubín a Prievidza. Lístky na Prežijú len milenci tour si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk

Aktuálny rozpis Prežijú len milenci tour 2016:

20. 3. - Žilina, Dom odborov
21. 3. - Bratislava, Ateliér Babylon
23. 3. - Košice, Historická radnica
24. 3. - Prešov, PKO
31. 3. - Dolný Kubín, Mestské kultúrne stredisko 
1. 4. - Prievidza, Dom kultúry

Vstupenky: Predpredaj.sk

Počúvajte celý nový album na Deezeri:



informácie o službe Deezer -

Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková z Propaganda House. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach speváčky www.katarinaknechtova.com a www.facebook.com/katarinaknechtovaofficial.

Súvisiaci interpreti: Katarína Knechtová