Trend ženských svetových celebrít, ktoré ako dídžejky plnia diskotékové kluby pre nenáročných, už dorazil aj k nám. Slovenskou Paris Hilton nebude nikto iný ako kráľovná silikónu a plastických operácií Zuzana Plačková, ktorá si svoj debut za dídžejským pultom odkrúti už túto sobotu na bratislavskom koncerte Kaliho.

Populárny raper v hlavnom meste uzavrie sériu koncertov so svojou najnovšou štúdiovkou Zlý Príklad, ktorej názov je po spojení s hviezdou slovenského bulváru ešte výstižnejší ako kedykoľvek predtým. Koncert v Ateliéri Babylon bude vyvrcholením mesiac trvajúceho turné. Niekoľko skladieb ponúkne Kali spoločne so skupinou Peter Bič Project, a zároveň počas večera prebehne krst spomínaného albumu, ktorý pokrstí manažér Miroslav Čimo. Koncertom sa zároveň otvorí ďalšia etapa Kaliho pôsobenia na hudobnej scéne, keďže na ňom odpremiéruje nový singel s názvom Zase sme to...

Práve spomínaný Čimo má na svedomí poslednú novinku. Manažér a majiteľ hudobného vydavateľstva Kali Records, ktoré zastupuje nielen Kaliho, ale aj duo Ricco a Claudia, sa rozhodol popasovať s výzvou a do svojej "hudobnej rodiny" prijal kontroverznú Zuzanu Plačkovú. "Na rok 2016 sme si pripravili niekoľko projektov, DJ Zuzana Plačková je jedným z nich. Vždy sa snažíme prísť s niečím jedinečným, vypĺňame diery na trhu. Zuzka je veľmi inteligentné, šikovné a cieľavedomé dievča. Má veľký potenciál, o čom svedčí aj počet fanúšikov na jej sociálnych sieťach a my ho samozrejme s celým naším tímom využijeme naplno. Naším cieľom je, aby fanúšikovia na našich akciách dostali maximum a odchádzali s dobrým pocitom," okomentoval Čimo zrod spolupráce s ambicióznou blondínkou.

Podľa informácii, ktorými sa Zuzana netají, vízia stať sa dídžejkou je už ročná záležitosť. Svoje ambície odhalila pred letom minulého roka a do tejto chvíle na sebe pracovala, priúčala sa dídžejskému umeniu a teší sa, že svoje schopnosti predvedie práve na Kaliho krste. A čo na to hovorí samotný raper? "Ja som rád, že môžem byť súčasťou plnenia ďalšieho sna. Pre Zuzu to bude šanca. Pri jej odhodlaní a dare zakaždým niečím prekvapiť to môže dobre vypáliť. A ako ju poznám, ľudia, čo tam budú, sa môžu tešiť aj na to, že určite spraví rozruch aj kostýmom, ktorý si na akciu pripravila."

V priebehu večera sa okrem hlavnej hviezdy a spomínaných hostí v priebehu niekoľkohodinovej šou predstavia aj producent Peter Pann a Dawe White - mladý talentovaný raper, ktorý si Kali vzal pod ochranné krídla. O tanečné spestrenie večera sa postará Lady Mel so svojimi kočkami. Nebude chýbať ani Majster N, ktorý bude večerom sprevádzať ako moderátor.

Pozrite si, ako to vyzeralo na doterajších koncertoch turné:


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla PR manažérka Kali Records Janka Marczellová. Článok bol upravený redakciou.

Foto: Alexandra Photography