Očarujúca diva, sexi tanečnica i romantická princezná. Aj v týchto rolách sa blysla Nela Pocisková v prvom oficiálnom videoklipe svojej kariéry, ktorý natočila k piesni Mysterious Boy. Ten sa na internete objavil včera a ako speváčka avizovala už skôr, o najrôznejšie typy "mysterióznych" mužov v ňom nie je núdza.

Singel Mysterious Boy je predzvesťou speváčkinho debutového albumu War, ktorý vyjde už o pár dní. Videoklip k modernej tanečnej piesni inšpirovanej tvorbou Beyoncé či The Black Eyed Peas sa natáčal v auguste v Bratislave, finálnu podobu však fanúšikovia môžu vzhliadnuť až teraz. Režisérsky ho zastrešil Nelin bývalý partner, známy choreograf Ján Ďurovčík. Počas takmer štyroch minút hľadania mysteriózneho chlapca sa Nela objavuje v obklopení viacerých adeptov - od vypracovaných tvrďasov v posilňovni cez skúsených tanečníkov až po športových profesionálov.

Nela Pocisková v klipe Mysterious Boy Zdroj: Youtube

Po boku talentovanej speváčky sa objavili okrem iných aj tanečníci z Lúčnice či známe tváre ako tanečník Peter Modrovský, Jaro Bekr, majster sveta v boxe Tomi "Kid" Kovács a ďalší držiteľ tohto ocenenia v bojových umeniach - karatista Roman Volák. Popritom, ako im všetkým Nela odoláva, sa objavuje v sexi choreografii na divadelných doskách, kde neskôr tancuje v umelom daždi. Zmyselnými zábermi v tanečnom opojení sa klip uzatvára.

Podľa slov autorov je však poňatý hlavne ako jeden veľký fór, čomu by nasvedčovali aj humorné zábery vo fitnescentre a taktiež nie celkom profesionálna práca s kamerou. Výsledný potenciál vizuálu tak napriek slušnému nápadu a chytľavému hudobnému podkladu zostáva nevyužitý.


Text: Hudba.sk (zdroj: Nelapociskova.sk)
Foto: Youtube.com

Súvisiaci interpreti: Nela Pocisková