Postupné zaobľovanie sa niekdajšej porotkyne SuperStar Ewy Farnej mohol len málokto prehliadnuť. Keby sa aj taký človek našiel, pre toho má mladá speváčka videopripomienku. V nej hrdo a s nadhľadom vystavuje svoje kypré tvary po vzore americkej hviezdičky Meghan Trainor a jej minuloročného hitu All About That Bass.

Ewa Farna ukazuje svojim kritikom celkom vtipný prostredník. Po mnohých výčitkách zo strany verejnosti na jej váhu, speváčka natiahla rôzne druhy oblečenia z elastického materiálu a kože, dala koláče do úst a rozhodla sa natočiť videoklip, ktorým priznáva, že je v skutku väčšia ako bývala. Zlým jazykom však odkazuje, že jej to vôbec neprekáža.

"Mám boky ako skriňa" je jednou z hlavných myšlienok refrénu skladby, ktorá je prerábkou hitu All About That Bass od Meghan Trainor. 22-ročná česko-poľská hviezda v tričku "Mám ráda svůj zadek" ďalej v texte ospevuje to, ako rada je, loví na jedlo v uličkách supermarketu a má dosť toho, ako ju núti každý schudnúť.

Žiaľ, nápad nie je originálny, no pre fanúšikov Farnej a jej zdravého apetítu či podobne plnoštíhlych žien je toto skutočne na "páčik". Pozitíva videa sú aj v tom, že interpretka dokázala spraviť vtipné video založené na irónii bez toho, aby sa po vzore iných česko-slovenských hviezd strápňovala samoúčelným humorom.


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna