Po albume v angličtine sa mladý talent z Rožňavy rozospieval aj v rodnom slovenskom jazyku. Pieseň Som v tom je jedna z dvoch, ktoré Štefan Emödi alias Stevie Heart naspieval v slovenčine. Predstavil sa s ňou na tohtoročnom Košickom zlatom poklade. Text mu napísal Michal Mitrík, hudbu si zložil sám Stevie Heart.

"Novinka Som v tom, s ktorou som sa prihlásil do Košického zlatého pokladu 2016, je do slovenčiny pretextovaná a mierne upravená pieseň Out of Control z môjho debutového albumu Simple Life. Okrem nej mám v slovenčine už len jeden singel Zhlboka. Občas dostávam spätnú väzbu, že by to chcelo viac slovenských piesní. Tak uvidíme," hovorí Stevie Heart.

Talentovaný 26-ročný Rožňavčan spieva jazz, blues, rock aj pop. Aktuálne sa chystá na vystúpenie v bratislavskom Nu Spirit Clube podujatí na Demovnica_FM, ktoré sa uskutoční už v stredu 12. októbra. "Bol som milo prekvapený pozvánkou na túto akciu, s kapelou sa na ňu veľmi tešíme. Je to prvý koncert v Bratislave, mám pred tým trocha rešpekt," priznáva. 


Zdroj: Propaganda House
Foto: archív S. H.