Adam Ďurica v posledných mesiacoch žne obrovské úspechy so zamilovanými hitmi. Vo videoklipe k piesni Mandolína rodák z Hlohovca zaujal aj originálnymi tričkami pre zaľúbencov, ktoré sú teraz k dispozícii aj pre všetkých fanúšikov. Pod názvom Lovely Mandolína ich ponúka nová módna značka Fashion Propaganda.

Charizmatický spevák Adam Ďurica sa netají tým, že najväčšou inšpiráciou pri tvorbe je jeho milovaná priateľka. Dôkazom toho sú aj posledné dva veľmi úspešné hity Neľutujem a Mandolína. Lásku a šťastie však Adam Ďurica premietol nielen do hudby, ale najnovšie aj do módy.

"S priateľkou sme si tieto tričká veľmi obľúbili. Páči sa mi, keď je na ľuďoch vidieť, že sú šťastní. Nápad tričiek Lovely Mandolína bol súčasťou scenára k videoklipu Mandolína. Pôvodne nebolo našim zámerom tričká vyrábať, no keďže sa ľuďom v mojom klipe veľmi páčili, začali sa pýtať, kde by si ich mohli kúpiť. A to bolo pre mňa signálom, aby som oslovil niekoho šikovného, kto by sa postaral o ich výrobu. A našli sme sa spolu s Fashion Propaganda," vysvetlil Adam Ďurica.

Kvalitné tričká zo 100-percentnej biobavlny sú potlačené ekologickými farbami a sú ideálnym darčekom k blížiacemu sa sviatku Svätého Valentína. Objednať si ich môžete už dnes v internetovom obchode www.ipark.sk.


Koncertovaniu na Valentína sa už nevyhne

Samotný Adam Ďurica má sviatok zamilovaných veľmi rád a vždy ho s priateľkou oslávia. Aj keď práve v tento deň koncertuje, valentínsku romantiku si nenechá ujsť. "Valentín oslavujem s priateľkou, ale musíme to odložiť. Pretože už tretíkrát po sebe mám práve v tento deň vystúpenie. Ale my si to s prehľadom vynahradíme," smeje sa Adam Ďurica, ktorý sa s novými hitmi o láske stal na valentínskych akciách ešte žiadanejším interpretom.

Vo výrobe tričiek spojených s hudbou plánuje spevák pokračovať aj v budúcnosti. "Momentálne intenzívne pracujem na nahrávaní nových piesní. Nový singel bude už čoskoro pripravený pre mojich priaznivcov. No okrem hudby plánujem v spolupráci s Fashion Propaganda pripraviť aj nove tričká a verím, že fanúšikov opäť potešia," teší sa Adam.

Podľa Facebook stránky novej módnej značky je cieľom Propaganda Fashion prinášať limitované edície oblečenia inšpirovaného hudbou. Okrem spolupráce s Adamom Ďuricom sa chystajú aj ďalšie prekvapenia.

Kúpiť tričká Lovely Mandolína

Zdroj: PR článok / Propaganda House
Foto: Martin Ferenčík

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica