Austrálska speváčka a skladateľka Sia zverejnila lyric video k singlu Cheap Thrills. Nahrávka pochádza z interpretkinho najnovšieho albumu This Is Acting (2016). Skladba, použitá vo videu, obsahuje aj nový text, ktorý naspieval jamajský spevák a raper Sean Paul.

Čiernobiely klip zobrazuje televíznu tanečnú súťaž, do ktorej sa zapojí aj pár s čiernobielymi parochňami. Tie sa objavili aj na artworku spomínaného albumu. V surreálne pôsobiacom retro videu sa moderátor i účinkujúci nepríčetne usmievajú a tešia sa zo skladby, na ktorú sa "dobre tancuje".

Úsmevy im však zamrznú, keď sa na parkete objaví trochu strašidelný pár bez tvárí v parochniach á la Sia a tanečným umením, v ktorom sa objaví disco, break-dance či moonwalk, hravo prekoná všetkých prítomných, nudných "slušných občanov". 


Štyridsaťročná Sia Furler debutovala v roku 1997 albumom OnlySee, po ktorom nasledovali nahrávky Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010), 1000 Forms Of Fear (2014) a najnovší This Is Acting. Album vyšiel koncom januára a zverejnila z neho už jeden videoklip k skladbe Alive.

Speváčka často spolupracuje aj s inými interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s raperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Pomáhala napísať niekoľko skladieb pre Christinu Aguileru alebo zložiť hit Diamonds speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom.

Text: SITA + Hudba.sk
Foto: Youtube.com

Súvisiaci interpreti: Sia