Už túto sobotu (15.3.) navštívia Bratislavu veľké mená svetovej tanečnej scény a odpália to na jedinečnej párty Transmission, ktorá prichádza po prvýkrát na Slovensko. Bratislava privíta najväčšiu indoor tanečnú akciu v strednej a východnej Európe, na ktorej by fanúšikovia trancu a príbuzných odnoží tanečnej hudby nemali chýbať!

Jedno je isté – takáto akcia na Slovensku ešte nebola! Mimoriadne úspešný a do detailu prepracovaný koncept veľkej halovej párty je hudobnou udalosťou, ktorú fanúšikom netreba predstavovať. Čo sa týka svetelnej šou a kvality zvuku ide o absolútnu európsku špičku.

EXKLUZÍVNA AKCIA: Každý, kto si kúpi 4 vstupenky na Transmission cez Predpredaj.sk dostane štýlové slúchadlá AKG K 518 v cene 49 eur úplne zdarma! Akcia je limitovaná na 50 kusov slúchadiel.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Headlinerom bratislavskej Transmission je rezident akcie, famózny Markus Schulz. O jeho úspechu svedčia vystúpenia pred desiatkami tisícov fanúšikov i jeho Global DJ Broadcast radio show, ktorá má milióny poslucháčov. Chýbať nebude ani legendárne trancové duo Aly & Fila a svoje DJské umenie predvedie i dánsko-turecká hviezda Ummet Ozcan. Skvelú šou sľubuje nórsky dídžej Ørjan Nilsen či dôverne známy projekt Rank 1, priekopnícka značka holandského trancu.

Návštevníci sa môžu tešiť aj na miláčika domáceho publika - šarmantnú a talentovanú s
lovenskú dídžejku menom Nifra. Počas niekoľkých rokov sa vypracovala z lokálneho objavu na jednu z najpopulárnejších postáv v tíme Markusa Schulza. Na prvé slovenské vydanie Transmission sa už veľmi teší, preto fanúšikov pozýva aj formou videa. Okrem nej bude Slovensko reprezrentovať aj trancový priekopník Pico, ktorý sa hneď na úvod v Slovnaft aréne postará o navodenie tej správnej atmosféry.


Transmission sa odlišuje od iných pravidelných tanečných podujatí špecifickou témou a príbehom, ktorý sprevádza návštevníkov počas celej noci. Intrá, krátke hudobné filmy predstavujúce jednotlivých umelcov, trailer a všetky vizuály počas noci vytvoril oceňovaný holandský VJ tím Vison Impossible. Sú súčasťou Transmission od roku 2006 a túto udalosť považujú za svoj "kreatívny vrchol v priebehu posledných 8 rokov".

Spektakulárnu výpravnú show na Slovensko prináša značka Screamland!, za ktorou hrdo stoja známe firmy Ministry of Fun a Vivien. Pozrite si trailer premiérového bratislavského vydania s magickou témou The Spiritual Gateway (Spirituálna brána).


Transmission - The Spiritual Gateway 
sobota, 15. marca 2014
Slovnaft aréna (Zimný štadión O. Nepelu), Bratislava

Kúpiť lístky

Zdroj: PR

Súvisiaci interpreti: Markus Schulz