Titulnú skladbu nového seriálu televízie Markíza s názvom Kukučka naspieval Jožo Ráž. Legenda slovenskej populárnej hudby spolupracovala na skladbe Prístav nádeje s osvedčeným tímom. Hoci seriál už má za sebou nejaké tie časti, oficiálny videoklip tejto piesne predstavili až dnes.

Prístav nádeje je novou piesňou z pera Juraja Soviara, dvorného textára kapely Elán. Práve jej členovia Jožo Ráž a Jano Baláž ju zhudobnili pre potreby seriálu Kukučka, ktorý vysiela televízia Markíza od začiatku septembra. V rozhovore pre televíziu slovenské hudobné legendy priznali, že skladbu napísali len za 24-hodín, pričom dej seriálu poznali skôr ako diváci.

Nový rodinný seriál vysielaný pred hlavným spravodajstvom komerčnej jednotky sa sústreďuje na lásku Juraja (Matúš Kvietik) a Táni (Mária Havranová). Zápletku osudovej lásky ovplyvňujú okolité rodinné záležitosti, tradičné hodnoty a odlišnosť svetov, z ktorých spomínaní zaľúbenci pochádzajú.

Videoklip, ktorý mal dnes oficiálnu premiéru na webstránke seriálu obsahuje scény zo seriálu a v prestrihoch sa mihnú aj zábery z nahrávania skladby v štúdiu. Hudobný vizuál napokon ukončí logo seriálu.


Text: Hudba.sk (zdroj: TVNoviny.sk, Omediach.com)
Foto: Youtube  

Súvisiaci interpreti: Elán