Po niekoľkých mesiacoch prichádza Paul Project s novinkou s názvom U Want It All. Na hosťovanie si pozval speváčku Kami, ktorú môžete poznať z coververzie piesne Can't Stop The Felling od Justina Timbarlakea.

Videoklip sa natáčal v priestoroch schátranej tehelne v blízkosti Košíc. Režisérsku taktovku prebral Laco Rychtárik, ktorý má za sebou niekoľko úspešných klipov (Lina Mayer, Gladiator, Nocadeň, IMT Smile...). "Je to pre mňa opäť niečo nové," hovorí Pavol Petrík alias Paul Project. "V klipe síce účinkujem, ale po prvýkrát nie ako spevák, ale ako herec, ak sa to dá takto nazvať," pousmeje sa.

"Pieseň U Want It All som mal v hlave niekoľko rokov, čakal som na správnu chvíľu. Po tom ako som začal spolupracovať s Kami, som celý song nanovo vyprodukoval a ušil ho na ženský vokál. Kami svoju prácu zvládla bravúrne, preto nebol dôvod jej to kaziť mojím spevom," dodáva s úsmevom Pavol.


Paul Project sa okrem produkovaniu vlastnej tvorby, venuje aj produkciám iných interpretov, tvorí hudbu do spotov a reklám. "Nechcem byť škatuľkovaný iba ako interpret, baví ma hudba ako celok, rád tvorím aj iné hudobné štýly, produkujem piesne pre iných interpretov, iné hlasy, je to hrá emócií a tým moja práca nie je nikdy stereotypná," dodáva Pavol.

Infomácie a foto pre Hudba.sk poskytol Pavol Petrík.

Súvisiaci interpreti: Paul Project