Český hitmaker Michal David vydal v tento týždeň novinku s názvom Bláznivá noc. Dvoj-CD a DVD je záznamom minuloročného koncertu z pražskej O2 Arény, na ktorom legenda domácich tanečných parketov 80-tych rokov oslávila 55. narodeniny.

Záznam koncertu Michala Davida z pražskej O2 Arény ponúka viac ako 200 minút nabitých jeho najväčšími hitmi. Na pódiu predviedol populárny spevák svoju najväčšiu šou so špičkovým zvukom a množstvom vizuálnych efektov. So svojou kapelou odspieval všetky svoje diskotékové megahity, predstavil sa aj v sprievode osemnásťčlenného sláčikového orchestra a potom pri klavíri ponúkol najznámejšie balady.  

DVD obsahuje tiež vystúpenie špeciálneho hosťa koncertu, ktorým bol DJ Bobo. S touto hviezdou európskej tanečnej scény si Michal David spoločne zaspieval pieseň Celebration. S detskými nádejnými talentami z projektu Talent La Sophia zas vystúpil v skladbe Happy. DVD prináša 40 a dvoj-CD 23 skladieb vrátane veľkého MegaMixu 2015, ktorý obsahuje ďalších 13 spevákových hitov.

Michal
 David
, vlastným menom Vladimír Štancl, pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1976, keď založil džezové kvarteto Čtyři. Výraznejšie sa dostal do povedomia po víťazstve na festivale Intertalent s piesňou Nenapovídej. Na konte má hity ako Non stop, Tak se lásko měj, My máme prima rodiče, Zůstaň a neodcházej, Vyznání, Šoumen, Poupata, Největší z nálezů a ztrát, Děti ráje, Každý mi tě, lásko, závidí, Discopříběh alebo Pár přátel. Venuje sa aj tvorbe muzikálov, podieľal sa napríklad na tituloch ako Kleopatra, Tři mušketýři alebo Děti ráje. 

Zdroj: Supraphon, SITA
Foto: Ivan Medved

Súvisiaci interpreti: Michal David