Najvýraznejší český účastník tohtoročnej SuperStar, ktorý ako jediný už počas súťaže predstavil svoj vlastný autorský singel, tento týždeň zverejnil prvý oficiálny klip. Vznikol práve k piesni Never mind, ktorú Jaro Smejkal odpremiéroval v SuperStar, a obsahuje viacero odvážnych záberov.

Jaro Smejkal v speváckej šou zaujal hneď od začiatku svojím extravagantným vzhľadom, no najmä jedinečným chrapľákom, aký sa na českej ani slovenskej scéne neobjavil snáď od čias Dalibora Jandu. Aj napriek tomu, že v súťaži vypadol už v polovici finálových kôl, bolo jasné, že sa naňho tak skoro nezabudne.

Svoje kvality následne potvrdil spomínaným singlom Never mind, ktorým svoje šance uspieť v šoubiznise posunul podstatne ďalej ako tomu býva u bežných účastníkov SuperStar bez vlastnej tvorby. Vďaka spojeniu svojho textárskeho talentu s na mieru šitou hudbou od slovenského štúdia Creative Music House totiž mladý spevák debutoval prekvapivo vyzretou skladbou a začali sa oňho zaujímať aj ľudia, ktorým sú talentové súťaže ukradnuté.

Anglický text k balade o nešťastnej láske si Smejkal napísal sám na základe spomienok na pocity z rozchodu. "V angličtine si verím. Dlho som angličtinu študoval a rok som žil v Anglicku, oveľa lepšie sa mi v nej skladá, frázy majú väčšiu zvučnosť," vysvetľuje mladý spevák. Podľa vlastných slov sa však nebráni ani nahrávaniu v češtine.

TIP: Superstarista prekvapuje: Pozrite si krásne romantický videoklip Rieka

Videoklip, na ktorý si fanúšikovia museli počkať pol roka vytvoril tím Gag media pod režisérskou taktovkou Patricka Kirschnera. Rozpráva o rôznych etapách vzťahu a situáciám, ktorým sú partnerské dvojice obvykle vystavené. V nadväznosti na text nekončí happy endom, ale posolstvo, že niekedy je potrebné sa posunúť ďalej a povedať si "nevadí" (never mind).

"Jedná sa o reflexiu mojich vlastných pocitov a zároveň o pohľad na niektoré páry okolo mňa," dodáva Jaro. Fanúšikov v klipe prekvapí množstvo emócií a vášnivých scén medzi rôznymi aj rovnakými pohlaviami, ale aj hádok. Samotný spevák vystupuje v klipe ako pozorovateľ, o ktorom účastníci jednotlivých scénok netušia.


Zdroj: Championship Music
Foto: Youtube