Americká speváčka Katy Perry oznámila, že počas polčasovej prestávky 49. ročníka Super Bowlu s ňou vystúpi aj prekvapujúci hosť - americký funk/soul/rockový hudobník Lenny Kravitz. Super Bowl sa uskutoční 1. februára v Glendale v Arizone. 30-ročná speváčka zatiaľ neprezradila, aké skladby spoločne predvedú.

Minuloročnú šou na Super Bowle, o ktorú sa postaral hudobník Bruno Mars spoločne s formáciou Red Hot Chili Peppers, sledovalo rekordných vyše 115 miliónov amerických divákov. Očakávania verejnosti i médií sú preto vysoké a Katy Perry v bláznivom traileri sľubuje, že ich naplní. Napomôcť by jej k tomu mal práve Lenny Kravitz, ktorý sa na minuloročnom albume čiastočne vrátil k rock'n'rollu. Snáď sa na pódiu Super Bowlu dočká vrelejšieho prijatia ako v decembri v Prahe.

Katy Perry od minuloročnej jesene absolvuje intenzívny "tréning" v podobe aktuálneho svetového turné, v rámci ktorého sa už čoskoro predstaví aj v Bratislave. Pre slovenských fanúšikov tak bude najsledovanejšia televízna hudobná udalosť roka zároveň príležitosťou zistiť, na čo sa 27. februára v Slovnaft aréne môžu tešiť.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Bude Katy Perry pred celým svetom dissovať Taylor Swift?

Okolo vystúpenia Katy Perry na tohtoročnom Super Bowle sa vynorila aj jedna špekulácia. Podľa magazínu Hollywoodlife.com by totiž speváčka počas svojej šou mala odspievať aj pieseň, v ktorej údajne ostro kritizuje svoju novú popovú rivalku Taylor Swift. Skladba s názvom She's So Creepy je podľa médií odpoveďou Perry na negatívne ladený kúsok Bad Blood od Taylor Swift, ktorý pochádza z najpredávanejšej nahrávky roka 2014 - albumu 1989.

Katy Perry debutovala v roku 2001 albumom Katy Hudson, no známou sa stala až v roku 2008 vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po nej nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu. Predstavila sa tiež v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. Koncom roka 2012 ju prestížny americký hudobný týždenník Billboard vyhlásil za ženu roka.

Zdroj: SITA, Nme.com, Hollywoodlife.com
Foto: John Shearer/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Katy Perry