Po emotívnej rozchodovej balade Used to Love You americká speváčka Gwen Stefani propaguje svoju dlho očakávanú tretiu sólovku skladbou, ktorá akoby vypadla z úplne z iného súdka. Make Me Like You je chytľavý tanečný song s prvkami disca, ktorý pripomenie najväčšie hity Kylie Minogue, ale blízko má aj k minuloročnému hitu Maroon 5 - Sugar.

O produkciu novinky s veľkým hitovým potenciálom sa postaralo švédske duo Mattman & Robin, ktoré je podpísané pod skladbami od Taylor Swift, Adama Lamberta, Tove Lo, Carly Rae Jepsen, Ellie Goulding, Hailee Steinfeld či Seleny Gomez.

Gwen Stefani k novinke chystá aj videoklip, ktorý nakrúti ako historicky prvá interpretka priamo počas televízneho prenosu cez komerčnú prestávku pondelkového udeľovania cien Grammy. O réžiu unikátneho vizuálu sa postará Sophie Muller, ktorá okrem viacnásobných spoluprác s Eurythmics, Blur, Garbage, PJ Harvey, The Kills či Sade natočila tiež viacero klipov speváčkinej kapely No Doubt a na konte má aj niekoľko videí z jej sólovej kariéry. 

Make Me Like You je po spomínanej Used to Love You druhým singlom z albumu This Is What the Truth Feels Like, ktorý sa dostane na trh v piatok 18. marca. Album sprevádzaný sériou nových fotiek v štýle Marilyn Monroe bude v základnej verzii obsahovať dvanásť piesní.


Tracklist albumu This Is What the Truth Feels Like... 

1. Misery 
2. You're My Favorite 
3. Where Would I Be? 
4. Make Me Like You
5. Truth 
6. Used to Love You 
7. Send Me a Picture 
8. Red Flag 
9. Asking 4 It 
10. Naughty 
11. Me Without You 
12. Rare

46-ročná Gwen Renée Stefani sa preslávila ako speváčka spomínanej skupiny No Doubt, v ktorej pôsobí od roku 1986. S formáciou vydala albumy No Doubt (1992), The Beacon Street Collection (1995), Tragic Kingdom (1995), Return Of Saturn (2000), Rock Steady (2001) a Push And Shove (2012). Na konte má tiež sólové nahrávky Love. Angel. Music. Baby. (2004) a The Sweet Escape (2006).

Ako herečka sa predstavila v komédii Zoolander (2001) či životopisnej dráme Letec (2004). Predstavila sa tiež ako porotkyňa a koučka v speváckej súťaži The Voice (formát u nás známy ako Hlas Česko Slovenska).

Text: Hudba.sk (zdroj: SITA - Nme.com, archív)
Foto: Universal Music

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani