Chris Corner s projektom IAMX vystúpi už túto nedeľu 14. apríla v Majestic Music Clube. Bratislavskému publiku predstaví svoju novú šou s označením "full-on aural and visual attack". Vstupenky je možné zakúpiť v predpredaji (24€) aj na mieste (30€).

Aktuálne v Berlíne pôsobiaci projekt IAMX prináša plnohodnotný audio-vizuálny útok, ktorý vyráža dych a ako lačná šelma čaká na každý, aj najdrobnejší pohyb. Po troch mimoriadne úspešných albumoch a niekoľkých svetových turné s kapelou Sneaker Pimps, kde pôsobil ako zakladajúci člen, spevák, skladateľ i producent, dáva Chris Corner priestor svojmu projektu IAMX. Od počiatkov jasne demonštruje svoju snahu o nezávislosť na komerčnom priemysle. Vydáva nekompromisné nahrávky s dôrazom na vybudovanie pevného puta medzi hudbou a fanúšikmi. Podarilo sa mu vytvoriť neustále rastúce hnutie s posolstvom šíriacim sa hlavne ústnym podaním a na online sieťach.


Od vzniku v roku 2004 vydal IAMX štyri albumy, ktoré križujú celé spektrum hudobných žánrov: od electro cez dance, experimental burlesque až po "pulzujúce balady bez straty ich najľudskejšej duše". Koncerty projektu IAMX po celej Európe bývajú beznádejne vypredané. Práve živé vystúpenia sú, ako vraví sám Chris, ozdobou projektu. Neuveriteľné kostýmy, vizuálne projekcie vytvorené samotným Cornerom, výbušnosť a vášeň... Kapela dáva do koncertu všetko. Očakávaný, v poradí piaty štúdiový album The Unified Field vyšiel 22. marca.

 
Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz.

Súvisiaci interpreti: IAMX