Bubnové rytmy, chytľavé piesne a dobrá nálada! Jedine to môže vzísť zo spolupráce skupiny Polemic a Campana Batucada, ktorí so svojou unikátnou šou vystúpia tento rok na festivale Fun rádio Dohoda vo všetkých piatich mestách.

Fun rádio sľúbilo, že tento rok na Dohode interpreti predstavia jedinečný program, ktorý si pripravili špeciálne na tento festival. Potvrdzuje to aj prvý ohlásený interpret - skupina Polemic, ktorý sa postaral o príval dobrej nálady na každej Dohode, na ktorej doposiaľ vystúpil. "Východniarske Dohody boli top, spomínam si na Duchonku pár rokov dozadu. Ľudia sa zabávali v totálnom lejaku, ani ich nenapadlo ísť sa skryť. To sú veľmi silné zážitky, keď muzika a kapela dokáže napriek zlému počasiu ľudí udržať pokope a zabávať," spomína frontman Braňo Bajza alias Bejzo.

Tento rok si Polemic na spoluprácu prizval skupinu Campana Batucada, ktorá je známa svojou energickou bubnovou šou. Spoločne ponúknu originálny hodinový hudobný program, ktorý si môžete vychutnať na celom "dohoďáckom turné". "Dohoda patrí k veľmi obľúbenej súčasti našich letných výjazdov po festivaloch. A tento rok opäť. Je aj veľa nových miest, takže sme už plne nažhavení," tešia sa na fanúšikov členovia Polemicu, ktorí určite nevynechajú svoje najväčšie hity ako Slnko v sieti, Komplikovaná, Ona je taká alebo Dáma.

Lokality a termíny Fun rádio Dohody 2016: 

25. júna - Banská Bystrica, Pod pamätníkom SNP 
2. júla - Nitra, Amfiteáter 
30. júla - Malacky, Zámocký park 
13. augusta - Bojnice, Plážové kúpalisko 
27. augusta - Poprad, pri AquaCity 

Predpredaj lístkov sa začal minulý týždeň, prvých tisíc vstupeniek je za zvýhodnenú cenu 13 eur. Neskôr budú stáť 15 eur a priamo na mieste 17 eur. Deti do 130 centimetrov majú vstup voľný. ZŤP osoby majú zvýhodnenú cenu - lístok si kúpia s 50% zľavou (dostupné len na mieste konania).

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala Tatiana Zábojníková Pavleová z Fun rádia. Ďalšie informácie a aktualizované novinky o festivale je možné sledovať na stránkach www.funradio.sk/dohoda a www.facebook.com/FunRadioDohoda.

Foto: Albert Čurný

Súvisiaci interpreti: Polemic