Známy francúzsky producent David Guetta predstavil nový singel. Skladba sa volá Light My Body Up a hosťujú v ňom Nicki Minaj a Lil Wayne.

Komerčne najúspešnejší dídžej planéty spoluprácu s Nicki Minaj oznámil už dávnejšie. V minulosti spolu nahrali úspešné piesne Hey Mama, Where Them Girls At a Turn Me On, teraz sa však obaja vydali iným smerom, než sú ich fanúšikovia zvyknutí.   

Nicki Minaj v novinke nerapuje, ale spieva a aj samotná produkcia znie inak než doterajšia tvorba populárneho Francúza. Predpokladá sa, že novinka Light My Body Up je predzvesťou nového albumu, ktorý by mal David Guetta vydať v priebehu tohto roka.       

V nahrávke Light My Body Up hosťuje tiež raper Lil Wayne a dá sa predpokladať, že aktuálna spolupráca bude pre všetkých troch ďalšou vstupenkou do najvyšších poschodí hitparád na celom svete.    

 
Rodák z Paríža, dídžej a producent David Guetta (*1967) mal 17 rokov, keď sa stal dídžejom parížskeho klubu Broad. Bol spoluzakladateľom Gum Productions, v roku 2002 vydal debutový album Just a Little More Love. Na svojom konte má dnes šesť vydaných albumov, šiesty Listen vyšiel v novembri 2014.  

Najúspešnejšími sú štvrtý album One Love z augusta 2009 a piaty Nothing But The Beat z augusta 2011, oba sa v anglickom rebríčku dostali na druhé miesto, doma vo Francúzsku dosiahli až na prvú pozíciu. V domácej TOP 40 hitparáde bodovalo 37 skladieb.  

O jeho celoeurópskom úspechu svedčí aj skutočnosť, že v anglickej singlovej TOP 40 mal doposiaľ 27 skladieb, päť z nich sa dostalo až na prvé miesto.

Zdroj: TASR
Foto: Ellen von Unwerth

Súvisiaci interpreti: David Guetta