Ewa Farna včera v dlhých červených šatách po prvýkrát predstúpila pred oltár. Išla totiž za svedkyňu svojej manažérke Michaely Kocourovej, ktorá sa na luxusnom zámku Chateau Mcely vydávala za dizajnéra televíznych scén Martina Hrušku.

Malo ísť o utajenú svadbu, nakoniec sa však informácie o slávnostnom akte, ktorého sa zúčastnili viaceré známe tváre českého šoubiznisu, dostali na verejnosť. Postaral sa o to český portál Prask.nova.cz. "Bola to utajená súkromná akcia, snažili sme sa to maximálne utajiť. Neteší ma, že ste to zistili," reagovala podráždene nevesta, keď ju redakcia Prásku oslovila. Nakoniec však dodala, že svadba bola nádherná a splnil sa jej sen.

Michaela Kocourová okrem Ewy Farnej ako manažérka zastupuje aj ďalších mladých interpretov, vrátane finalistov SuperStar. Na jej svadbe tak nechýbala víťazka tohtoročnej série Sabina Křováková, finalista Martin Šafařík ale ani najaktívnejší účastník prvej Česko Slovenskej SuperStar Miro Šmajda, ktorý momentálne žije v Prahe. Druhým svedkom bol popri Ewe Farnej známy tanečník a choreograf Yemi A.D. Na fotografiách však chýba porazený finalista Štefan Pčelár, s ktorým údajne Farna prežíva románik.

svadba manažérky Michaely Kocourovej - Ewa Farna Zdroj: Prask.nova.czSvadba manažérky Michaely Kocourovej - Ewa Farna v červenom ako svedok

TIP: Ewa Farna vystúpi v Bratislave: Chystá svoj najväčší koncert na Slovensku!

Zdroj a foto: Prask.nova.cz

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna, Miro Šmajda