Budapeštiansky Sziget tento rok privíta najväčšie hviezdy hudobného mainstreamu, ale aj vychádzajúce talenty či skúsených a kvalitných hudobníkov najrôznejších žánrov. Permanentky na festival sú už síce od konca júna vypredané, na Sziget sa však určite oplatí vycestovať aj na jeden či dva dni.

V nabitom programe si každý nájde toho svojho favorita, a určite nielen jedného. Medzi najväčšie lákadlá patria hviezdy ako Rihanna, Sia, Muse, David Guetta, The Chemical BrothersNoel Gallagher's High Flying Birds, Manu Chao La Ventura, HardwellThe Lumineers, Sum 41, Sigur Rós a mnoho ďalších.

V hudobnom programe ponúka Sziget naozaj všetko - aktuálne svetové hity, mladé talenty aj overenú kvalitu, poslucháčsky náročnejšiu tvorbu, ale aj zábavu do tanca a do spevu. Zaujímavý program však čaká Szigeťanov aj mimo hudobných pódií. Krásny zelený ostrov v centre Budapešti poskytne príjemný chládok aj osvieženie pri Dunaji, ktorý ho obmýva. Pestrý a lákavý je tradične aj bohatý nehudobný program, ktorý ponúka cirkusové predstavenia, luminárium, množstvo pouličných umelcov, filmy, ale aj populárne špeciálne parties pod hladným pódiom, ako je spoločné vypúšťanie tisícov balónov či obrovská color party.

Ak sa chcete pridať aj vy a spolu so Szigeťanmi zo 102 krajín sveta od 10. do 17. augusta aspoň na jeden deň zažiť nezabudnuteľný festivalový zážitok, k dispozícii sú stále jednodňové lístky za 59 eur. Prípadne sa zapojte do našej súťaže na Facebooku, kde môžete vyhrať dve jednodňové vstupenky na ktorýkoľvek deň podľa svojho výberu. Programy jednotlivých dní nájdete na slovenskej oficiálnej stránke festivalu www.szigetfestival.sk.

Pozrite si, ako to na Szigete vyzeralo minulý rok:


Zapojte sa do súťaže o lístky na Sziget tu:

Súvisiaci interpreti: Muse, Rihanna