V rámci slovenskej časti svojho turné sa jedna z najlepších českých koncertných kapiel zastavila v bratislavskom Majestic Music Clube, v ktorom odohrala dve hodiny trvajúce vystúpenie. V spolupráci s iWavez sme vám práve z tohto koncertu priniesli náš prvý tohtoročný priamy prenos.

Aktualizácia (23:02): Divokej Bill práve dohral. Ďakujeme za sledovanie a prajeme vám dobrú noc!

Po vystúpeniach v Brne, Trenčíne a Košiciach si formácia Divokej Bill dopriala pár dní oddychu, aby načerpala energiu na svoj najväčší slovenský koncert, ktorý sa uskutočnil dnes v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC). Ešte pred jej vystúpením sa na pódium postavila skupina Hrana, ktorá ponúkla 40-minútovú šou.

Úderom deviatej hodiny však MMC patrilo českej kapele Divokej Bill. Tá si pre svojich slovenských fanúšikov pripravila zmes starých i nových skladieb. Okrem iných tak zazneli kúsky ako Tíseň, Znamení, Plakala, Malování či Dolsin. Počas koncertu sa uskutočnil aj krst aktuálneho albumu s názvom 15 (2013). O jeho slovenské uvedenie do života sa postarali členovia kapely Polemic, ako inak, ohňom. 
Záver dve hodiny trvajúcej šou napokon patril trojici prídavkov Harmonika, Pocit a Rozárka.

Skupina Divokej Bill sa už zajtra predstaví v Žiline a slovenskú časť turné Možná přijde i pekelník zakončí 15. februára v Čadci.

Prečítajte si rozhovor: Divokej Bill: "Sme originálni a takých kapiel je dnes málo"

Text: Hudba.sk
Foto: Tinka Vozárová

Súvisiaci interpreti: Divokej Bill