Americký raper a producent Kanye West vysvetlil meškanie vydania najnovšieho albumu The Life of Pablo. Novinka sa mala dostať do predaja v piatok. Napokon sa tak nestalo. Ako prostredníctvom Twitteru priblížil 38-ročný interpret, za meškanie môže vraj Chance The Rapper, ktorý chcel, aby sa na albume objavila aj skladba Waves.

Správu potvrdil aj samotný Chance The Rapper. "Bojoval som, aby Waves zostala na albume. Celú noc som strávil jej dokončovaním. Svet je vďaka tomu lepší," napísal 22-ročný raper na Twitteri. Album by sa napokon mal dostať do predaja dnes.

Novinka Kanyeho Westa sa mala pôvodne volať So Help Me God, neskôr Swish či Waves. Interpret, ktorý tiež niekoľkokrát zmenil tracklist štúdiovky, tento týždeň uviedol, že novinka dostala názov The Life of Pablo. Naďalej pritom platí, že single Only One (feat. Paul McCartney), FourFiveSeconds (feat. Rihanna, Paul McCartney) a All Day (Theophilus London, Allan Kingdom, Paul McCartney), ktoré raper ponúkol za ostatné dva roky, sa na albume nenachádzajú.

V piatok však opäť zmenil zoznam skladieb, keď doňho pridal viacero piesní vrátane spolupráce s Kendrickom Lamarom, ktorá už na zozname raz bola, no zase chýbala. Verzií tracklistu je už minimálne toľko ako bolo názvov albumu, sme teda svedkami najchaotickejšie propagovaného albumu v dejinách.

Najnovší tracklist albumu (ku ktorému ešte zrejme pribudne spomínaná skladba Waves):
Chaos okolo vydania očakávaného albumu sa Kanye rozhodol fanúšikom v piatok spríjemniť zverejnením nealbumovej skladby 30 Hours.



Zdroj: SITA, Hudba.sk
Foto: AP Photo/Brad Barket

Súvisiaci interpreti: Kanye West