Organizátori open-air festivalu Topfest sa rozhodli vycestovať za svojimi fanúšikmi a priviezť im nádielku rockovej hudby priamo do ich mesta. Turné odštartuje už dnes v Obchodnom centre Európa Shopping Center vo Zvolene. Podujatie bude prebiehať od 17:00 do 19:00.

V rámci dvojhodinového programu sa predstaví Zuzana Smatanová aj formácia Zoči Voči. "Na dnešný koncert vo Zvolene sa s kapelou veľmi tešíme. Na minuloročnom turné sme sa tu zastavili a atmosféra bola fantastická, som si istý, že ani tentoraz nesklame! Sme veľmi radi, že sa môžeme zúčastniť projektu akým je Topfest Tour a ukázať svoju hudbu aj ľuďom, ktorí by na našu tvorbu inak nenarazili," uviedli členovia kapely Zoči Voči.

"Pred prvým koncertom v rámci akéhokoľvek turné, ktoré organizujeme je vždy trošku stres a nebude tomu inak ani dnes, ale tešíme sa. Ako pikošku prezradím, že aj Zuzka aj Zoči Voči majú vo svojom Tofpest Tour repertoári pieseň s názvom Čerešne. Pozývame všetkých priaznivcov kvalitnej hudby, príďte sa s nami zabaviť," dodala Silvia Žovincová z organizačného tímu.

Topfest Tour bude po dnešnom úvodnom dni pokračovať v nákupných centrách v Trnave (15. mája), Dunajskej Strede (18. mája), Košiciach (19. mája), Trenčíne (20. mája), Nitre (22. mája), Žiline (25. mája) a v Piešťanoch (26. mája). Turné je predzvesťou 11. ročníka festivalu, na ktorom sa predstavia formácie Sabaton, 30 Seconds to Mars a Kabát, no nebudú chýbať ani mená ako Helloween, Tomáš Klus, Mandrage, Horkýže Slíže, Zóna A, Desmod, Heľenine oči či Zuzana Smatanová.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Ján Kakaščík, PR manažér festivalu Topfest.

Foto:
PR