Anglická hudobná ikona Tom Jones sa už budúci štvrtok, 20. júna, so svojimi hitmi vráti do Bratislavy. Okrem nezabudnuteľného zážitku z koncertu speváka s charizmatickým hlasom si dvaja šťastlivci odnesú aj spomienky na osobné stretnutie s Tomom Jonesom či spoločnú fotografiu.

Fanúšikovia si spolu majiteľom jedného z najcharizmatickejších mužských hlasov všetkých čias budú môcť v AXA aréne NTC zaspievať a zatancovať na hity ako Delilah, She's a Lady, It's Not Unusual, bondovku Thunderball a samozrejme nevynechá ani Sex Bomb. Podľa setlistov z prebiehajúceho turné Tom Jones svoj koncertný repertoár dopĺňa aj covermi skladieb od ďalších legendárnych umelcov ako sú John Lee Hooker, Leonard Cohej, Randy Newman či Prince.

O tom, že to nebude žiadna retro párty pre pamätníkov, svedčia reakcie fanúšikov pred koncertom. "Veľmi nás tešia ohlasy aj od zástupcov mladšej generácie, ktorí sa na koncert chystajú. Je to dôkaz toho, že Tom Jones je skutočná legenda a oslovil aj mladšie publikum. Jeho spevácky prejav je rovnako úžasný, ako bol v časoch jeho mladosti. Skutočne, a to nielen spevom, vytvára pocit, že popiera zákony času," vyjadrili sa zástupcovia usporiadateľskej agentúry Vivien o spevákovi, ktorý len minulý týždeň oslávil 79. narodeniny.

Jeho popularite u mladého publika určite veľmi pomohlo účinkovanie v pozícii kouča v britskej verzii obľúbenej speváckej šou The Voice, ktorá má zrejme aj u nás väčší "cveng" ako lokálna česko-slovenská verzia.


Počas súťaže Tom Jones ukázal okrem odborného názoru aj svoje ďalšie prednosti. Obrovskú charizmu, talent a najmä neutíchajúcu energiu a chuť zabávať televíznych divákov a fanúšikov. Svojimi improvizovanými speváckymi vystúpeniami sa dostal pod kožu širokej verejnosti. Všetky spomenuté prednosti v ešte väčšom štýle prináša aj na svoje koncerty.

Na turné vyrazil okamžite o skončení talentovej šou. Koncertnú šnúru započal v Amerike, následne sa presunul do Európy a už o pár dní sa jeho spevu dočká i Slovensko.


S legendárnym spevákom sa osobne stretnú štyria šťastlivci

Radosť a možno i splnený sen dopraje agentúra Vivien v spolupráci s dvoma partnerskými médiami dvom fanúšikom, ktorí môžu originálnym zážtkom potešiť aj ďalšiu osobu. V markizáckom Teleráne a na webe Rádia Expres budú prebiehať súťaže, do ktorých sa môže zapojiť široká verejnosť a vyhrať tak osobné stretnutie aj spoločné fotenie s Tomom Jonesom.

"Tom Jones prejavil po zaslaní našej požiadavky záujem o stretnutie so slovenskými fanúšikmi. Keďže je počet Meet & Greet obmedzený, rozhodli sme sa v spolupráci s dvomi z našich mediálnych partnerov koncertu usporiadať súťaž," informujú zástupcovia Vivien. Návody, ako sa do súťaží o stretnutie s Tomom Jonesom zapojiť, všeobecné podmienky a podrobnejšie informácie o súťažiach sú dostupné na stránkach oboch médií www.expres.sk a www.markiza.sk.

SÚŤAŽ: My vám zase ponúkame dva klasické lístky na koncert, ktoré môžete vyhrať, ak sa zapojíte do našej súťaže na Facebooku.

Tom Jons, celým "otitulovaným" menom Sir Thomas Jones Woodward, má na svojom konte viac ako 100 miliónov predaných hudobných nosičov. V roku 2006 mu kráľovná Alžbeta II. udelila rytiersky titul za výnimočný prínos v oblasti hudby. Okrem toho je držiteľom viacerých hudobných ocenení vrátane Grammy, MTV Video Music Awards, BRIT Awards a mnohých ďalších. 


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka koncertu Jana Marczellová. Tlačovú správu sme upravili. Ďalšie podrobnosti o koncerte nájdete na oficiálnej stránke organizátora www.vivien.sk.

Súvisiaci interpreti: Tom Jones