Austrálsky hudobník Nick Murphy, známejší pod pseudonymom Chet Faker, zverejnil prvú skladbu pod vlastným menom. Novinku s názvom Fear Less si môžu fanúšikovia vypočuť na jeho novej oficiálnej stránke.

Rozhodnutie prestať používať pseudonym hudobník oznámil minulý týždeň prostredníctvom svojej stránky na sociálnej sieti Facebook. "Odkedy som začal vydávať hudbu pod menom Chet Faker už prešla polovica dekády a vy všetci ste boli silou, ktorá ju poháňala. Dochádza k evolúcii a chcel som, aby ste vedeli, kam smeruje. Ďalšia skladba vyjde pod mojím vlastným menom, Nick Murphy. Chet Faker však navždy ostane súčasťou hudby. Toto je ďalší krok," napísal 28-ročný rodák z Melbourne.

Vypočujte si jeho novinku na stránke nickmurphymusic.com

Nicholas "Nick" James Murphy je austrálsky spevák a hudobník. V roku 2012 vydal EP Thinking in Textures a podpísal zmluvu s americkým nezávislým vydavateľstvom Downtown Records. V tom istom roku mu na Australian Independent Records Awards udelili trofej pre nováčika a spomínanú nahrávku vyhlásili za najlepší nezávislý singel alebo EP. Jeho zatiaľ jediný štúdiový album Built On Glass, ktorý vydal ako Chet Faker, vyšiel v apríli 2014 a debutoval na prvom mieste v austrálskej ARIA Charts.

Zdroj: SITA (Nme.com)
Foto: Facebook.com/Chetfaker