Značky SIGNAll_FM a Drumatique po roku opäť spájajú svoje sily, aby na Slovensko priniesli ďalšiu nezabudnuteľnú párty. Už o necelý mesiac, v piatok 14. októbra, v KC Dunaj vystúpi drum&bassová ikona Commix a dvojica Jubei & SP:MC so svojím projektom Zones. Pripravte sa na noc plnú kvalitného drum&bassu v podaní tých najpovolanejších.

Bratislavský klub KC Dunaj sa v októbri stane dejiskom drum&bassovej noci, ktorá je tohtoročným vrcholom spolupráce dôverne známych značiek SIGNAll_FM a Drumatique. V polovici októbra už po tretíkrát prinesú XL edíciu svojho spoločného večera v znamení silného zahraničného lineupu a zásadných postáv drum&bassovej scény. Limitovaný predpredaj vstupeniek za zvýhodnenú cenu už beží v sieti Predpredaj.sk.

Na čo sa teda môžete tešiť? Po vystúpeniach Calibre & MC DRS, či Dub Phizix & Strategy v minulých rokoch tentokrát prichádza zostava, ktorej úlohu na scéne netreba nijak dokazovať. Hlavnou hviezdou bude jeden zo zásadných reprezentantov drum&bassej scény George Levings, otec kultového projektu Commix, ktorý práve tento rok ohlásil comeback. Predstaví sa aj dvojica ďalších skúsených hudobníkov z Británie - Jubei & SP:MC so svojím projektom Zones. Vďaka týmto menám budú na akcii zastúpené vplyvné značky ako Metalheadz, Exit, či Shogun Audio.

Ako support sa počas noci predstaví štvorica dídžejov, ktorých mená sú slovenským fanúšikom drum&bassu dôverne známe - Gabanna, Lixx, Svetlux a Clive. Špecialitou večera bude extra soundsystém nainštalovaný v klube pre túto príležitosť, rovnako ako svetelný park a live vizualizácie, o ktoré sa postará partia Noisvizion. Jasná voľba pre každého fanúšika nielen súčasných polámaných beatov.

Vstupenky:  Predpredaj.sk 

Facebook event


Partnermi akcie sú Nuspring.skRegal Burger a Jägermeister.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Michal Sekera alias DJ Lixx.