Maskéri v populárnej televíznej šou Tvoja tvár znie povedome sa v nedeľnom vydaní prekonali. Najväčšiu premenu doposiaľ predviedli, keď v prvej sérii zmenili Štefana Skrúcaného na Louisa Armstronga. Tentokrát sa na černošskú hviezdu premenil Martin Harich, ktorý vystúpil ako Cee Lo Green.

Dvadsaťjedenročný spevák neveľkého vzrastu tak na pódium prišiel v tele viac než stokilového hudobníka známeho z projektov Gnarls Barkley či Goodie Mob. Cee Lo Green sa preslávil aj ako sólový spevák a práve jeho najväčší hit Fuck You (v slušnejšej rádiovej verzii Forget You) zaspieval Martin Harich.

Premena to bola naozaj poctivá, no superstarista prekvapil najmä svojím speváckym výkonom. Do zúfalo-zábavného odkazu bývalej frajerke sa totiž vložil naozaj naplno a ukázal poriadne rozdivočenú polohu, v akej ho fanúšikovia doposiaľ nepočuli. Slovenský Cee Lo Green bol podľa poroty najväčšou premenou v histórii relácie a všetci traja porotcovia (Zuzana Fialová, Dano Dangl a Mário Kuly Kollár) mu dali najvyšší možný počet bodov.


V prvom vydaní druhej série Tvoja tvár znie povedome sa Harich pri svojej premiére v tejto šou predstavil ako Ed Sheeran. Najbližšiu nedeľu ho čaká prvá "zmena pohlavia", keď vystúpi ako Linda Perry z alternatívno-rockovej skupiny 4 Non Blondes. Okrem neho v novom vydaní šou účinkujú aj speváčky Mária Čírová a Mirka Partlová alebo moderátor Andrej Bičan, ktorý patril medzi najpopulárnejších a najzábavnejších účastníkov prvej série. Vyhral ju však spevák Lukáš Adamec, ktorý sa predviedol ako Tina Turner, Janis Joplin či Ibrahim Maiga.


Martin Harich si v zákulisí šou nakrúca aj vlastné videá, ktoré zverejňuje na svojom oficiálnom Youtube kanáli. V tom najnovšom ukazuje, aké náročné bolo "vyzliekanie z kože" Cee Lo Greena.


Prečítajte si: Martin Harich vydáva emóciami nabitý minialbum Pátram

Text: Hudba.sk, pm (zdroj: Filip Vítek - MediaBase)
Foto: archív speváka

Súvisiaci interpreti: Martin Harich