Na sviatok zamilovaných pripravila Dominika Mirgová pre svojich fanúšikov ďalší, v poradí už šiesty singel z úspešného albumu #Nová. Tentoraz vybrala skladbu Prvá, ktorú pôvodne naspieval Meky Žbirka na album Zlomky poznania (1988).

"Prvá je krásna skladba, ktorá sa tematikou a náladou dokonale hodila na album, preto sme sa rozhodli ju nahrať v novšej verzii. Samozrejme, Meky ju počul a veľmi sa mu páčila, tak sme dostali požehnanie," prezradila Dominika Mirgová, ktorá sa rozhodla fanúšikov prekvapiť singlom o prvej láske práve na Valentína. "Minulý rok sme v tomto období vydávali L.A.S.K.U., teraz sme chceli fanúšikom tiež niečo dať, aj keď sa vlastne nejedná o plnohodnotný singel," doplnila.

Skladbu Prvá v jej podaní sprevádza nové, len včera prvýkrát zverejnené lyric video, v ktorom sú použité zábery zo zákulisia fotenia bookletu k albumu #Nová, s ktorým sa úspešná interpretka chce pomaličky rozlúčiť. "Vydali sme šesť singlov, toto je vlastne siedma skladba, ktorá putuje do rádií, čo je celkom nezvyčajné na jeden album," prezradila Dominika, ktorá sa už v týchto dňoch venuje nahrávaniu nových skladieb.

Pôvodnú Mekyho verziu si môžete vypočuť na Deezeri, kde nájdete aj všetky jeho albumy.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol manažér speváčky Michal Šefčík.

Foto: archív Dominiky Mirgovej

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová, Miro Žbirka