Martin Harich zverejnil po včerajšej rádiovej premiére romantickú novinku s názvom Čo potom. Na internete ju predstavil spolu s videoklipom, ktorému dominujú zábery z jeho potuliek Čínou a objavuje sa v nich aj jeho priateľka. Pieseň zložil práve pre ňu a na sviatok zamilovaných ňou chce potešiť aj fanúšikov.

Po účinkovaní v britskom X Factore a následnom úspechu singla Chocolate, tak mladý hudobník prichádza opäť so slovenskou skladbou, ktorú si kompletne produkoval sám. Ide o emotívnu a veľmi osobnú pieseň, o čom svedčia nielen myšlienky odkazujúce na to, čo cítime v začiatkoch a v priebehu partnerských vzťahov, ale aj už spomínané videozábery, ktoré si Harich natáčal sám prostredníctvom svojho mobilného telefónu.

"Vložil som do nahrávky kúsok zo seba. Na jednej strane je o veľmi osobná skladba, ktorú som celú nahral a produkoval doma, na druhej strane - niečo podobné sa asi dotýka každého z nás," priblížil novinku Martin, ktorý sa rozhodol v piesni ukázať kúsok zo svojho súkromia. Zábery v klipe sú zobrazené v opačnom časovom slede. Video začína zábermi na Martina Haricha v Číne, odhaľuje miesta, ktoré tu spevák navštívil a náhodných okoloidúcich, ktorých postretával a končí zvítaním sa hudobníka s priateľkou na letisku, pričom v skutočnosti išlo o rozlúčku pred dlhou cestou.


Text: Miroslava Rabčanová + TS (informácie poskytol Filip Vítek z FYI Prague)
Foto: FYI Prague

Súvisiaci interpreti: Martin Harich