Americká popová hviezda a populárny country spevák o svojom vzťahu médiám príliš veľa neprezrádzajú, no počas ostatného kola speváckej súťaže The Voice ukázali svetu svoju lásku naplno. Urobili tak formou spoločného duetu plného zamilovaných pohľadov. Zároveň v texte priblížili svoje rozporuplné pocity na začiatku vzťahu.

V USA momentálne beží už desiata séria šou The Voice (u nás známa ako Hlas Česko Slovenska). Country spevák Blake Shelton sedí v porote od prvej série, spolu s Adamom Levineom z Maroon 5 sú jedinými, ktorí sú v šou od samého začiatku. Gwen Stefani bola v porote v siedmej a deviatej sérii (2014, 2015), na striedačku s Christinou Aquilerou. Práve tam sa dvojica spoznala, pričom obaja práve zažívali krach svojich manželstiev - Gwen po 13 rokoch s lídrom skupiny Bush Gavinom Rossdaleom a Blake po štyroch rokoch s country kolegyňou Mirandou Lambert - ktoré napokon minulý rok skončili rozvodom.

Dvojica, ktorá sa pravidelne stretávala v speváckej šou, teda prežívala podobné chvíle a to ich zblížilo. Ako však spievajú v novom duete Go Ahead and Break My Heart, nečakali, že z toho bude skutočná nová láska. Svoj vzťah preto koncom minulého roka potvrdili až po niekoľkých mesiacoch randenia. "Nikdy som si nemyslela, že sa do teba tak zamilujem... Myslela som si, že ťa len využívam, aby som sa cez to dostala... Vieš, že som zlomená a neverím nikomu... Posledná vec, ktorú som potrebovala, je zamilovať sa," spieva Gwen v piesni, ktorú napísali spoločne a vyjadruje zmätené pocity, pre ktoré svoj rodiaci sa vzťah najskôr pred verejnosťou tajili. Druhým dôvodom boli prebiehajúce rozvodové konania.

"Obaja sme mali problém s dôverou. Dostávali sme sa cez to, ale napísali sme o tom túto skladbu - a je perfektná," povedal nedávno rozhovore pre magazín People Blake Shelton. Skladba, ktorá je pre Gwen Stefani premiérou v žánri country, bude aj na jeho novom albume s názvom If I'm Honest. Nahrávka vyjde 20. mája, singel je už dostupný na iTunes. 


Okrem zamilovaného duetu sa tento týždeň objavili tiež správy o tom, že Gwen s Blakeom čakajú bábätko. To má byť podľa bulvárnych médií dôvod, prečo sa ani jeden z nich v pripravovanej 11. sérii The Voice neobjaví. Zatiaľ potvrdenými menami, ktoré by mali na jeseň zasadnúť do porotcovských kresiel, sú speváčky Miley Cyrus a Alicia Keys. Ak by sa správy o tehotenstve potvrdili, pre Gwen Stefani by to bolo už štvrté dieťa. S Rossdaleom má troch synov - najstarší Kingston James McGregor má deväť rokov, Zuma Nesta Rock sedem a najmladším je dvojročný Apollo Bowie Flynn.

Text: Hudba.sk (zdroj: Rollingstone.com, People.com)
Foto: Youtube / Evan Agostini/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani