Upršané počasie a melancholickú náladu môžete vidieť v novom videoklipe Dominiky Mirgovej. Skladba Objím ma je najnovším singlom z aktuálneho albumu Armáda, ku ktorému speváčka pripravia aj turné. To začína už o niekoľko dní a jej hudobná novinka určite bude súčasťou setlistu.

Vizuál ku skladbe Objím ma sa v mnohom odlišuje od speváčkinych iných videoklipov. Podľa jej vlastných slov si na seba uplietla bič. "Chcela som niečo iné, nezvyčajné a možno trochu nepohodlné. A to sa mi splnilo. Pršalo na mňa, vonku 10 stupňov, spievala som odzadu, rátala každý krok, samozrejme som cúvala, nekráčala normálne dopredu," prezradila Dominika Mirgová.

"Bolo to úplne iné nakrúcanie, než obyčajne, ale veľmi som si ho užila. Výsledok stojí za to," dodala speváčka, ktorá za technicky náročné nakrúcanie vďačí svojmu tímu a režisérovi Štefanovi Lelovičovi.


"Pesnička je o túžbe po objatí, ľudskom kontakte, a týka sa podľa mňa každého. Nejde vyslovene o vzťah medzi partnermi, môže ísť o objatie kamarátske, objatie rodiča s dieťaťom, ľudský kontakt, ktorý každý z nás potrebuje," doplnila speváčka, ktorú v týchto dňoch Dominiku zamestnáva najmä príprava na jej prvé turné - skúšky s kapelou a tanečné tréningy.

Armáda Tour, na ktorom zaznie aj nový singel, začína už o týždeň v Trenčíne. "Pôjde o veľkú šou, s kapelou, tanenčíkmi, hosťami, veľmi sa na teším a verím, že sa bude to, čo pripravujeme, páčiť fanúšikom. S nimi sa stretnem na autogramiáde po každom koncerte a na to sa teším asi najviac, na tú energiu," dodala.

Prečítajte si: S Dominikou Mirgovou o Armáde, autorstve, závisti aj prvom turné

Redakciu Hudba.sk informoval manažér speváčky Michal Šefčík z agentúry Galgan Music.
Foto: Youtube / Štefan Lelovič

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová