Legendárna rocková skupina Tublatanka pripravila pre fanúšikov tri unikátne koncerty po Slovensku. V rockových kluboch naživo predstaví nedávno vydaný album Cítim sa fajn - Najväčšie hity No. 3, ktorý chce zároveň aj pokrstiť.

"Na koncertoch v Bratislave, v Žiline a v Košiciach zahráme skladby z nového albumu a predstavíme tiež bonusovú pieseň Nový vírus. Samozrejme pridáme aj všetky známe hity. Koncert bude poctivo dlhý, budeme hrať dve hodiny a nikto z nás sa nebude šetriť..." plánuje spevák a gitarista Maťo Ďurinda.              

Členovia kapely zažili prvé klubové koncerty ešte v 80-tych rokoch v Londýne a majú ich radi dodnes. "Do klubov som chodil na svoje obľúbené skupiny, aby som ich videl úplne zblízka. Ako gitarista môžem v klube doslova špehovať prsty gitaristu, ako hrá. Mám rád aj ten hlasný zvuk, ktorý mi preniká celým telom a rozvibruje ho. Počujem každý tón a môžem sa odviazať a nechať sa unášať hudbou," opisuje pocity líder Tublatanky.   

Fanúšikovia sa môžu na rockový "nášup" kapely tešiť 8. februára v Ateliéri Babylon v Bratislave, 9. februára v klube Smerr MC v Žiline a 16. marca v Collosseum klube v Košiciach. "Veľmi rád koncertujem v kluboch, lebo je tam vynikajúca a neopakovateľná atmosféra. Muzikanti a fanúšikovia sa navzájom doslova cítia, pretože sú natlačení blízko seba. V klube vidím tváre a pocity ľudí a ich reakcie na našu hudbu. Spätná väzba je pre nás všetkých dôležitá a vie nás vyburcovať k ešte väčšiemu výkonu," dodáva Maťo Ďurinda, ktorý spolu so zvyškom kapely plánuje pre fanúšikov aj prekvapenie v podobe krstu výberovky Cítim sa fajn.

Tublatanka - Svet v ohrození

Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková z Propaganda House.

Foto: Propaganda House

Súvisiaci interpreti: Tublatanka