Austrálski komici The Umbilical Brothers 29. apríla predstavia svoju šou s názvom Don't Explain v bratislavskom Istropolise. Slovenské publikum tak opäť čaká vystúpenie, v ktorom táto dvojica skombinuje pantomímu s dialógom, bábkami, groteskami či vokálnymi zvukovými efektmi.

Austrálski komici už vlani vo februári Istropolis vypredali a teraz sa o to pokúšajú opäť. Shane Dundas a David Collins chcú so svojou šou Don't Explain, ktorú v minulosti vydali aj ako DVD záznam, ponúknuť množstvo vtipných momentov, pri ktorých nebude o smiech núdza.

The Umbilical Brothers sú veľkými postavami medzi komikmi. Do svojich šou si ich pozvali také mená ako Larry King, David Letterman či Jay Leno. So svojimi kúskami sa predstavili na komediálnom festivale Cat Laughs v Melbourne, v opere v Sydney a na známom festivale Fringe v Edinburghu, kde získali Choice Critics' Award, boli nominovaní na prestížnu Perrier Award. Hosťovali dokonca aj na Woodstocku a umiestnili sa medzi 100 najkreatívnejšími ľuďmi zábavného priemyslu podľa Entertainment Weekly.


Zdroj a foto: PR