Americko-britské duo The Kills muselo 12. mája na svojom koncerte na štadióne Stade de France v Paríži čeliť vztýčeným prostredníkom fanúšikov kapely Metallica. The Kills jej robili predskokana, no stovkám metalistov v publiku sa ich vystúpenie nepozdávalo a touto formou to dávali najavo.

"Ďakujeme Metallice, že nám umožnila robiť predskokana na jej koncerte na Stade de France. Bola to divoká a charakter skúšajúca skúsenosť. Nie každý deň máte možnosť stáť pred 75-tisíc ľuďmi a spievať," napísala v pondelok na sociálnej sieti Facebook speváčka The Kills Alison Mosshart.

"Bola to skúsenosť, na ktorú tak skoro nezabudneme. Milujem hudbu a každá energia ma môže inšpirovať. Čím viac zúrivosti, tým lepšie. Z jazdy bez starostí nie je potešenie," pokračovala speváčka, ktorá pôsobila aj v kapele The Dead Weather.

Okrem nej tvorí duo The Kills gitarista Jamie Hince, ktorý je manželom slávnej modelky Kate Moss. The Kills majú na konte štyri štúdiové albumy - Keep on Your Mean Side (2003), No Wow (2005), Midnight Boom (2008) a Blood Pressures (2011).

reakcia fanúšikov na koncert The Kills počas predskakovania Metallice

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Dan Steinberg

Súvisiaci interpreti: The Kills, Metallica