Spevák Thomas Puskailer dnes vydáva svoj debutový album Make Believe. Prvý album finalistu Česko Slovenskej Superstar obsahuje celkovo 17 skladieb vrátane piesne Moneytree. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 12 popových skladieb a päť tanečných remixov. Celý album naspieval v angličtine, pretože ju považuje za svoju rodnú reč.

"Album konečne držím v rukách a som s ním veľmi spokojný! Považujem ho za jeden zo svojich najväčších úspechov. Vždy, keď sa na neho pozerám, zalieva ma pocit šťastia. Je to super, že si fanúšikovia môžu moje pesničky pustiť všade - doma, v aute, v klube... Na albume som pracoval tri roky. Začal som v Anglicku, pokračoval v New Yorku a dokončil som ho v Creative Music House na Slovensku. Je to medzinárodný album!" povedal Thomas Puskailer.

TIP: Thomas Puskailer ako bankový lupič - pozrite si trailer na jeho nový klip

Spevák, model a herec si na album prizval rôznych kolegov z hudobnej brandže. Skladby Make Believe a Artificial Light vznikli v spolupráci s newyorským producentom Billom Grainerom. Skladby Sitting on a Cloud, By your Side, Cappuccino a Moneytree spoluprodukoval Joe Dworniak, ktorý má za sebou spoluprácu s Paulom McCartneym či Duran Duran.

Fotky na obal albumu zhotovila renomovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel. "Každá jej fotka vyvoláva určité emócie. Videl som jej výstavu v Prahe, jej nekonvenčné a netradičné fotky ma zaujali. Vizáž a styling si zobral na starosť Sam Dolce, ktorý spolupracuje so známymi modelkami aj misskami," ozrejmil spevák.

Puskailer sa debutový album chystá pokrstiť 21. novembra v klube Loft! v Bratislave a 27. novembra v hoteli Fusion v Prahe. Autogramiádu bude mať 24. novembra v kníhkupectve Panta Rhei v bratislavskom komplexe Eurovea.

Informácie agentúre SITA poskytla Nora Krchňáková zo spoločnosti Propaganda House.

Zdroj: SITA
Foto: Ywetta Sarah Nikel

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer