Americká speváčka a herečka Lady Gaga opäť pracuje v nahrávacom štúdiu. Prezradil to skladateľ a producent Brian Kennedy, ktorý na službe Instagram zverejnil spoločnú fotografiu s 30-ročnou interpretkou a tiež country hudobníkom a skladateľom Dallasom Davidsonom. Zatiaľ však nie je jasné, na čom trojica pracuje.

Tridsaťtriročný Brian Kennedy má na konte množstvo spoluprác. Jeho talent už využili napríklad Jennifer Hudson, Rihanna, Chris Brown či Kelly Clarkson. Dallas Davidson už napísal skladby pre interpretov, akými sú Blake Shelton, Luke Bryan alebo Lady Antebellum. 

Lady Gaga, slávna rodáčka z New Yorku prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že po vystúpení v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), ktoré sa bude konať 5. februára v texaskom Houstone, ohlási termíny pripravovaného turné. 

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Po ňom nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013), Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom, a Joanne (2016).

Zahrala si vo filmoch ako Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej a šiestej sérii antológie American Horror Story (2011) s podtitulmi Hotel a Roanoke, pričom za výkon v sérii Hotel získala Zlatý glóbus. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má šesť cien Grammy a tiež nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens to You z dokumentu The Hunting Ground (2015). 

Zdroj: SITA
Foto: Instagram.com/iambkennedy

Súvisiaci interpreti: Lady Gaga