Skupina Peter Bič Project po sérii singlov z ostatného albumu Say It Loud (2012) predstavuje úplnú novinku s názvom Holiday. V nej fanúšikom v predstihu prináša kus letnej dovolenkovej nálady. K piesni, ktorá je ešte "diskotékovejšia" ako ich najväčší hit Hey Now!, kapela chystá aj videoklip, ktorý predstaví už čoskoro.

Peter Bič Project už dávno potvrdili, že nie sú kapelou jedného hitu. Po spomínanom prelomovom singli bodovali aj s piesňami ako Thinking About You alebo Don't Wanna Be Just Friends. Teraz sa hlásia o slovo s úplne novou skladbou Holiday, ktorý má ambíciu stať sa letným hitom. "Bol to taký môj zimný nápad o lete, keď som sa počas niekoľkých dní nevydareného zimného počasia nevedel dočkať leta a už mi naozaj chýbalo slnko. Túžil som po lete a brnkal som si melódiu, ktorá mi asociovala letnú náladu. Songom Holiday sme si tak v skúšobni spravili leto v zime," prezradil líder skupiny, gitarista Peter Bič.

K novej skladbe chystá kapela aj zaujímavý klip." Scenár je hotový a veľmi sa tešíme na nakrúcanie. Aj napriek tomu, že na Slovensku ešte nie je letné počasie, my si to zariadime inak," hovorí Peter s úsmevom, no podrobnosti zatiaľ prezrádzať nechce. Isté však je, že cez leto čaká skupinu množstvo koncertov po celom Česku aj Slovensku. Na letných vystúpeniach a festivaloch predstaví kapela aj novinku Holiday a v jesenných mesiacoch chystá pre fanúšikov ďalšie prekvapenie.


Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený redakciou.

Foto: Ján Štovka

Súvisiaci interpreti: Peter Bič Project