Mladé spevácke hviezdy Celeste Buckingham a Martin Harich už netvoria pár. Podľa českého denníka Blesk sa bývalí SuperStaristi rozišli pred mesiacom po trojročnom vzťahu. Informáciu pre Blesk potvrdil sám 18-ročný Harich.

"Áno, je to pravda, rozišli sme sa ako priatelia a celkom často si píšeme. Stalo sa nám to, čo mnohým pred nami. Vzťah na diaľku jednoducho nevydržal a rozpadol sa," prezradil spevák. "Jasné, že sa cítim zle. Celeste bola moja veľká láska a nejde to len tak zahodiť alebo na ňu zabudnúť. Vôbec si neviem predstaviť, že by som mal vzťah s niekým iným," dodal.

Dvojica sa spoznala v roku 2011 počas súťaže Česko Slovenská SuperStar. Harich je rodákom z Liptova a na konte má štúdiovky Príbeh snov (2011) a Nech (2013). Buckingham sa narodila v Zürichu, väčšinu života však prežila na Slovensku. Doteraz fanúšikom ponúkla albumy Don't Look Back (2012) a Where I Belong (2013). V súčasnosti žije v USA, kde študuje na hudobnej škole. Často však lieta na Slovensko a do Čiech, kde bola tento rok porotkyňou speváckej súťaže X Factor.

Zdroj: SITA (Blesk.cz), Hudba.sk
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Celeste Buckingham, Martin Harich