Podujatie Beša Music Fest je jedným z najväčších a najobľúbenejších festivalov v okrese Levice, ktorý ľudia neoficiálne označili za pokračovateľa obľúbeného festivalu v Podhájskej. Areál sa nachádza v príjemnom prostredí v obci Beša neďaleko Levíc, Vrábľov, Nových Zámkov a Nitry.

Na Beša Music Feste si za posledné tri roky zahrali zvučné mená slovenskej hudobnej scény ako sú Inekafe, Hex, Peter Bič Project, Konflikt, Desmod, Walter Schnitzelsson, Gladiator, Polemic, Vidiek a ďalší. Inak tomu nebude ani na štvrtom ročníku, na ktorom sa 15. júla predstavia kapely Horkýže Slíže, Medial Banana, Heľenine Oči, The Paranoid, NeverBack, Sanchez Amsterdam, CalibeX, Kýbel Mačiek, LM-Retro Band a Walk On.

"Tento ročník Beša Music Festu je pre nás veľmi podstatný a spravili sme všetko pre to, aby účastníci tohto festivalu boli spokojní po všetkých stránkach. Spojili sme sa s agentúrou Top Level Production a veríme tomu, že v prípade pekného počasia budú návštevníci tohto podujatia odchádzať s nadšením. Z dvojdňového festivalu sme spravili jednodňový z toho dôvodu, že musíme najprv ukázať, že je záujem fanúšikov na tento festival prísť a zabaviť sa. Pokiaľ tak bude, ďalší rok máme na pláne Bešu Fest oživiť znovu dvomi dňami nadupaného lineupu s mnohými ďalšími prekvapeniami. Tento ročník bude ako ešte nebolo," tvrdí organizátor Beša Music festu Ľuboš Skačan.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Aktuálne je predaji posledných 300 lístkov za najvýhodnejšiu ceny 6 eur. Ostatné lístky v predpredaji budú za cenu 8 eur a na mieste budú stáť 10 eur. Držiteľia preukazov ZŤP ako aj deti do 10 rokov v sprievode minimálne jedného dospelého človeka majú vstup zadarmo.

Časový harmonogram kapiel

Redakciu Hudba.sk za organizátorov podujatia informoval Kristián Formel.

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Medial Banana