Česká speváčka Marie Rottrová sa tajne vydala za dlhoročného partnera Milana Říhu. Sedemdesiatštyriročná interpretka, známa aj ako Madam soul, potvrdila radostnú správu v nedeľu prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky.

Rodáčka z mestečka Hrušov pri Ostrave a 58-ročný Říha si povedali áno 7. júna v kostole v Neratove v Orlických horách. Dvojica spolu žije už viac než jedenásť rokov. Prvý raz sa stretli v roku 2004, keď ich zoznámila Rottrovej dlhoročná kamarátka a textárka Jiřina Fikejzová.

"Sme si veľmi blízki, spája nás láska, vzájomný rešpekt a tiež to, že sme obaja rodinné typy. Nemusíme chodiť do spoločnosti, radi trávime čas doma," priznala v minulosti speváčka, ktorá si však svoje súkromie úzko stráži. O vzťahu s Říhom totiž na verejnosti rozpráva striedmo. 

Rottrová bola v minulosti vydatá dvakrát. Prvým manželom bol Vlastimil Kučaj, s ktorým má synov Víta a Martina. Po druhý raz bola vydatá za Nemca Georga Burgersteina. 


Marie Rottrová začínala s rockovou kapelou Samuel a soulovou skupinou Majestic. Po roku 1969 začala profesionálne vystupovať so skupinou Flamingo, od roku 1989 vystupuje sólovo alebo so skupinou Neřež. Nahrala niekoľko desiatok albumov a k jej najväčším hitom patria piesne Ten vůz už jel, Lásko voníš deštěm, S tebou, Řeka lásky, Markétka, Večerem zhýčkaná alebo Zřejmě letos nikde nejsou kytky

Zdroj: SITA
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Marie Rottrová