Už čoskoro Kristína zverejní videoklip k aktuálnemu singlu Rozchodový reggaeton, ktorého časť nakrúcala v Amsterdame. Do krajiny tulipánov sa v ňom vybrala, aby zahnala myšlienky na rozchod. Už cestou tam však v Prahe zažila stretnutie, ktoré jej to uľahčilo: príjemného taxikára, ktorému nemohla odolať, si zahral Miroslav Donutil.

Populárna speváčka Kristína finalizuje svoj nový videoklip, ktorý už čoskoro predstaví svojim fanúšikom. Pod vedením českého režiséra Mateja Pichlera nakrúcala väčšinu klipu v Prahe, no scenár jej umožnil aj príjemný výlet do metropoly Holandska. "Amsterdam bol očarujúci a mala som na pár dni pocit, že som v inom svete. Preto sme si aj zvolili toto mesto, verili sme, že práve tam natočíme krásne zábery, a to sa aj podarilo," teší sa šarmantná speváčka.

V centre Amsterdamu nakrúcala so svojím tímom dva dni od rána do večera. "Počasie nám úplne neprialo, bolo zamračené a aj pršalo. Dokonca sme prvý deň doslova naháňali slnko po amsterdamských uličkách a hľadali miesta, kde svietilo najviac. Pri presúvaní sa s celým šťábom to vyzeralo ako pri nakrúcaní akčných scén." Okrem záberov v uličkách Amsterdamu nakrúcala Kristína aj na loďke a na bicykli.

Kristína pri natáčaní klipu Rozchodový reggaeton Zdroj: Marián KavuličKristína v Amsterdame - viac fotiek z nakrúcania videoklipu

Na ceste za lepším životom

Videoklip Rozchodový reggaeton opisuje príbeh dievčaťa, ktoré sa rozhodne odísť za lepším životom, pretože doma nemá uplatnenie. Rozchod s jej priateľom je tá posledná vec, aby našla odvahu a odišla. V hlavnom meste Holandska nakrúcala atraktívna speváčka časť klipu, kedy sa dievča v príbehu cíti slobodné a zabúda na svoju minulosť. "Táto pesnička poukazuje aj na momentálne nastavenie mladých ľudí, ktorí odchádzajú do cudziny za prácou a za lepším životom," vysvetľuje speváčka, ktorá sa na piesni podieľala aj ako spoluautorka hudby.

Špeciálnu úlohu v klipe zohráva pražský taxikár, ktorý vezie mladé dievča na stanicu a počas krátkeho stretnutia vycíti dôvod jej odchodu do zahraničia. Empatického pána, ktorý Kristínu očarí natoľko, že mu padne do náručia, si zahral známy český herec Miroslav Donutil. V Amsterdame jej zase pomáha zabudnúť na nešťastnú lásku miestny fešák.

"Okrem pána Donutila v klipe účinkuje Thijs Stenneberg, mladý sympatický chlapec, ktorý predstavuje nápadníka z Amsterdamu a Pavel Calta - v príbehu bývalý priateľ s milenkou, ktorú stvárnila Lucie Khauerová," dodáva Kristína, ktorej v skutočnosti počas výletu v Amsterdame robil spoločnosť jej dlhoročný partner a manažér Marián Kavulič.

Pozrite si trailer k videoklipu Rozchodový reggaeton:


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený redakciou.

Foto: Marián Kavulič

Súvisiaci interpreti: Kristína