Po vydaní a krste svojho debutového albumu Ja som Funky odpálil Igor Kmeťo so svojou kapelou šnúru koncertov v Čechách a na Slovensku. V hlavnom meste sa predstaví 10. decembra a fanúšikovia sa môžu tešiť na veľkú šou plnú skvelých hudobníkov na čele s Martinom Valihorom a hosťami ako Rytmus, Dara Rolins či Anita Soul.

Veľká vianočná párty v bratislavskej Hant aréne bude dva mesiace po začiatku Ja som Funky tour nepochybne vyvrcholením celej koncertnej šnúry. Hostiteľ Igor Kmeťo totiž na večer s podtitulom XMAS Edition pozval celý zástup spriaznených hudobných hviezd slovenskej a českej scény.

Na jednom pódiu sa tak stretnú Rytmus, Dara Rolins, Monika Bagárová, Anita Soul, Igor Kmeťo st., Mega M, Elpe či DJ Patrik Kmeťo. Tí všetci sú hudobnými hosťami šou Igor Kmeťo live & Martin Valihora band.

Exkluzívnym bonusom vianočnej párty bude koncert zahraničného hosťa, ktorým je Rick Bailey zo svetoznámej funk/soulovej skupiny Delegation. Tá sa do histórie zapísala hitmi ako Oh Honey, Where Is The Love (We Used To Know) alebo You and I, ktoré pozná snáď každý fanúšik čiernej hudby z prelomu 70-tych a 80-tych rokov. 


Celým večerom bude hostí sprevádzať moderátor Tomáš Karpel. Keďže sa blížia Vianoce, Igor svojich fanúšikov odmení aj špeciálnym darčekom - k vstupenke dostanú zdarma vianočné CD Ja som Funky Tour 2015 – XMAS Edition. 

Svoju premiéru na koncerte bude mať aj vynovená Hant Aréna, ktorá za posledné obdobie prešla mnohými zmenami. Fanúšikovia si budú môcť užiť komfortné sedenie na nových sedadlách, bonusom sú novo zrekonštruované VIP priestory a nová kaviareň priamo v športovej hale.

Vstupenky:  Predpredaj.sk 


Zdroj: PR článok
Foto: Braňo Šimončík

Súvisiaci interpreti: Igor Kmeťo ml.