Skupina Para si pre fanúšikov pripravila vianočné prekvapenie. Presne dnes totiž vychádza jej nové DVD Para Menšina Live 2013. Ako špeciálny bonus ho najlepším fanúšikom osobne doručí Lasky, ktorý prehral stávku.

DVD Para Menšina Live 2013 obsahuje 18 skladieb, ktoré sa nakrúcali na bratislavskom koncerte formácie. Okrem piesní zo zatiaľ posledného štúdiového albumu Menšina (recenzia) však zahŕňa aj hity Abstinent či Brutálna zostava, a videoklipy ku skladbám Menšina a E daj nasvaľi.
 
"DVD sme stihli v tomto roku a veľmi sa z toho tešíme. Motiváciou bolo aj Laskyho vyhlásenie. V novembri sa totiž v šatni hecol, že keď sa nám to podarí do Vianoc, tak on ho fanúšikom donesie domov osobne. Túto šancu sme si nenechali ujsť a bleskovo sme všetko dokončili tak, aby sa to stihlo," prezradil s úsmevom Matúš Vallo.

SÚŤAŽ: Na našej Facebook stránke prebieha súťaž o DVD, vo štvrtok po 16:00 vyžrebujeme piatich výhercov, pričom jednému z nich prinesie Lasky výhru osobne. Zapojiť sa môžete TU!


Para si dala záležať aj na obale, ktorý tvorí plagát skupiny podpísaný všetkými jej členmi. Balenie, v limitovanej sérii 200 kusov, okrem toho obsahuje aj samolepky. Zo všetkých objednávok do 19. decembra 2013 bude vylosovaných 20 fanúšikov, ktorým Lasky doručí DVD osobne na nimi určené miesto.

"Teším sa nielen na zimný výlet po Slovensku, ale aj na to, že osobne opäť uvidím alebo spoznám našich fanúšikov. Všeobecne je známe, že Para má s fanúšikmi výborný vzťah. Naposledy nás fantasticky podržali napríklad na festivale Pohoda, kde som kvôli nedoliečenej zlomenine rebier koncert ledva odohral. To, že im DVD osobne doručím, je aj poďakovanie za ich dlhoročnú podporu," uviedol Lasky.

DVD Para Menšina Live 2013:

1. Menšina
2. Zatancuj
3. Okná a dvere
4. E daj nasvaľi
5. Celé tie roky
6. Otec
7. Detsvo
8. Stopár
9. Brutálna zostava
10. Veci zdvojené
11. Abstinent
12. Žena
13. Roboti
14. Doma dobre
15. Pre deti
16. Mátamatomatahari
17. Koniec lete
18. Keď ťa stretnem

Bonus:
Videoklip Menšina
Videoklip E daj nasvaľi

Informácie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený a doplnený redakciou.

Foto: Marko Erd - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Para