Britský spevák James Blunt vydá novú verziu zatiaľ poslednej štúdiovky Moon Landing (2013). Pripravovaný album ponesie názov Moon Landing: Apollo Edition a okrem pôvodných 11 skladieb a troch ďalších, ktoré 40-ročný hudobník ponúkol na prvej deluxe verzii, prinesie navyše ďalších päť piesní.

Medzi nimi nechýba singel When I Find Love Again, ktorý Blunt predstavil v utorok 16. septembra. Nová deluxe edícia bude taktiež obsahovať záznam z koncertu z Bluntovho aktuálneho turné. Novinka by sa mala dostať do predaja 3. novembra. Blunt sa v rámci spomínanej šnúry predstaví aj slovenskému publiku. V bratislavskej Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC) vystúpi 28. novembra.


Bývalý vojak James Blunt predal celosvetovo viac ako 20 miliónov kópií albumov, pričom jeho debut Back To Bedlam (2004) sa stal vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Na konte má tiež štúdiovky All the Lost Souls (2007), Some Kind Of Trouble (2010) a spomínanú Moon Landing.

K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973. Je držiteľom dvoch Brit Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a piatich nominácií na Grammy. Vlani v decembri sa zasnúbil so Sofiou Wellesley, začiatkom septembra médiá informovali o svadbe páru, no ten správu dosiaľ nepotvrdil.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: archív

Súvisiaci interpreti: James Blunt