Americká rocková kapela 30 Seconds To Mars sa okrem slovenského festivalu Topfest predstaví aj v pražskej Tipsport Aréne, kde 30. júna vystúpi v rámci svojho aktuálneho svetové turné k albumu Love, Lust, Faith And Dreams.

Vstupenky budú v predpredaji od 18. decembra za 990 a 1290 českých korún (približne 36 a 47 €). Dva dni pred pražským koncertom zahrá skupina na čele so spevákom Jaredom Letom po prvý raz aj na Slovensku, stane sa tak na festivale Topfest v Piešťanoch. Prvého júla sa potom predstaví aj vo Viedni.

Prečítajte si: Na Topfest príde Leto: Prvým potvrdeným headlinerom je 30 Seconds to Mars

Kapelu 30 Seconds to Mars tvoria okrem spomínaného Jareda Leta aj jeho brat Shannon a Tomo Miličević. Svoj debutový eponymný album vydala formácia v roku 2002. Nasledovali štúdiovky A Beautiful Lie (2005) a This Is War (2009) a Love, Lust, Faith And Dreams (2013).

Na konte majú okrem iných jednu Billboard Music Award, jednu NME Award, sedem MTV Europe Music Awards alebo tri MTV Video Music Awards. Skupina počas rokov 2010 a 2011 odohrala 309 koncertov, čo im zabezpečilo zápis do Guinnessovej knihy rekordov ako rockovej skupine s najdlhším koncertným turné v histórii. Jared Leto počas šnúry pracoval na dokumente Artifact (2012), v ktorom fanúšikom ukázal život kapely na cestách.


Zdroj: SITA, PR
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: 30 Seconds to Mars