Americká speváčka Aretha Franklin obdivuje Taylor Swift. 72-ročná interpretka to uviedla v rozhovore pre magazín Page Six, ktorý je prílohou denníka New York Post. Franklin dokonca mladej novej princeznej zaspievala k jej narodeninám.

"Som veľkou fanúšičkou Taylor. Naozaj sa mi páči a mám rada jej hudbu," povedala Aretha Franklin, ktorá mladšej kolegyni nedávno osobne popriala všetko najlepšie k 25. narodeninám. Ako ďalej prezradila, veľmi sa jej páči pieseň Shake It Off, ktorú Swift zaradila na svoj nový album s názvom 1989 (2014). "Je to úžasná skladba," dodala.

Obe interpretky sa stretli na podujatí Women In Music 2014, ktoré bolo organizované magazínom Billboard, a na ktorom bola Taylor Swift vyhlásená za Ženu roka. Ďalšie ocenenia v rôznych podivuhodných kategóriách, pri ktorých netušíte, čo je pre udelenie ceny rozhodujúce, si odniesli Aretha Franklin (Ikona roka), Ariana Grande (Vychádzajúca hviezda), Hayley Williams (Priekopníčka - Trailblazer), Iggy Azalea (Vládkyňa rebríčkov - Chart-Topper), Idina Menzel (Objav roka - Breakthrough Artist), Charli XCX (Hitmakerka) a Jessie J (Mašina - Powerhouse).


Zdroj: SITA, Nme.com, Digitalspy.co.uk
Foto: AP Photo/Matt Rourke

Súvisiaci interpreti: Aretha Franklin, Taylor Swift