Žilinský spevák a skladateľ Juraj Strásky, ktorý pôsobí pod umeleckým pseudonymom JUST, vydáva nový singel s názvom Poďme von. Optimistická pieseň sa objaví na novom rovnomennom albume, ktorý vyjde ešte tento rok.

Autorom hudby a textu je Juraj a nahrávku ako aj celý nový pripravovaný album produkoval a nahrával spolu s Ladislavom Tvrdým. Bicie nahrával Roland Uškovitš a saxofón Peter Sandanus. O finálny mix a master sa postaral Miroslav Širáň zo štúdia Kamoto.

Nový album bude mať 12 piesní, ktorých autorom je Juraj, až na jednu skladbu Quiet Man, ktorej spoluautorom hudby je Ladislav Tvrdý a text napísal Timothy Eldridge. Teraz si môžete vypočuť aktuálny singel Poďme von.


JUST vydal v roku 2014 debutový album Poďme preč, ktorý nahrával s producentom Tomášom Slobodom (LePayaco, Sounds Like This) po tom, ako si ho všimol v relácii Demovnica_FM. Nahrávka sa dostala do širšej nominácie na Radio_Head Awards v kategórii Debut roka. Koncom roka 2014 absolvoval akustické turné s Archívnym chlapcom.

Prečítajte si: JUST pripravuje druhý album, vypočujte si príjemný nový singel Jeseň

Informácie a fotografie portálu Hudba.sk poskytol Juraj Strásky.

Foto: Matej Drobný

Súvisiaci interpreti: JuSt