Séria troch Best of koncertov sa bude konať v Brne, Prahe a Ostrave. Okrem dramaturgie a vizuálov kapela po dvoch rokoch kompletne mení aj koncertný program, pri zostavovaní ktorého sa nechala inšpirovať prianiami fanúšikov.

Do setlistu zaradí všetkých päť skladieb, ktoré získali v ankete portálu idnes.cz najvyšší počet hlasov. Ide o piesne Kočka, Bosorka, Nie sme zlí, Človečina a Čakám ťa láska. Nový program, ktorý ponúkne najväčšie hity Elánu nielen v pôvodnej podobe, ale i v nových aranžmánoch, si vyžiada štrnásťdňové sústredenie kapely a celodennú generálnu skúšku zvukovej a svetelnej aparatúry, projekcií a ďalších vizuálnych efektov.

Sériu koncertov skupina odštartuje 19. októbra v brnianskej Kajot Aréne. Nasledovať bude vystúpenie v pražskej Tipsport aréne, ktoré sa uskutoční 24. októbra. Miniturné kapela zakončí 26. októbra koncertom v ostravskej ČEZ aréne. Predpredaj vstupeniek zabezpečujú siete Ticketpro a Ticketportal. Ešte pred sériou Best of koncertov sa Elán predstaví v Českých Budějoviciach (1. septembra), Nitrianskom Rudne (7. septembra) a Kadani (15. septembra).

Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Elán