Americká speváčka Britney Spears zverejnila skladbu Do You Wanna Come Over?. Novinka sa bude nachádzať na albume Glory, ktorý interpretka plánuje vydať 26. augusta. Nahrávka bude obsahovať celkovo dvanásť skladieb.

Britney Spears z očakávaného albumu už predtým ponúkla singel Make Me..., ku ktorému predstavila aj videoklip, skladbu Clumsy, a tiež pieseň Private Show, ktorej časť je súčasťou reklamného spotu na jej rovnomenný parfum.

V poradí štvrtá zverejnená skladba z očakávaného albumu zaujme temnejším zvukom, ktorý pripomenie jej tvorbu z obdobia albumu Blackout (2007), avšak v progresívnej súčasnej podobe. O produkciu singla sa postaralo švédske duo hitmakerov Mattman & Robin.



Populárna speváčka už o pár dní vystúpi po prvý raz od roku 2007 na odovzdávaní MTV Video Music Awards. Na ceremoniáli predstaví spomínaný singel Make Me..., pričom ju bude sprevádzať raper G-Eazy, ktorý v skladbe hosťuje.

Speváčka o svojej účasti na podujatí informovala prostredníctvom videa, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach. Ceny odovzdajú 28. augusta po prvý raz v newyorskej Madison Square Garden. Okrem Spears už organizátori potvrdili aj vystúpenie Rihanny, ktorej taktiež udelia Michael Jackson Video Vanguard Award za prínos MTV. 


Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200.

Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde. O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). 

Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com), Hudba.sk
Foto: Facebook.com/britneyspears

Súvisiaci interpreti: Britney Spears